0 oy
525 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (188 puan)

Önceki gün kahverengi lekelenmem olunca dün ilk doktor muayeneme gittim. Doktor dönemine göre (6+0) her şeyin normal olduğunu söyledi ve hatta kalp atışını duyduk =) Yine de progestan verdi ve fitil olarak kullanmaya başladım. Ama iki gündür lekelenme hafif bir şekilde devam ediyor ve buna adet sancılarına benzer kramplar eşlik ediyor ara sıra. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için içimde sürekli bir endişe var. Her ne kadar olumlu hissetsem de içimdeki özellikle bir sesi susturamıyorum. İçim içimi yiyor biraz. Buna benzer bir şey tecrübe eden ve gebeliği sağlıklı devam eden oldu mu? Cevabınız için şimdiden teşekkürler :)  

4 Cevap

+1 oy
(650 puan)
Ben 14.haftalik oldu ara ara bir iki damla lahverngi lekelenme hala oluyo serum aldim igne aldim bebek iyi cok sukur domtorum kırmızı kan tehlikeli.bizim icin dedi.olmaması tabiki daha iyi ama yapcak bisey yok igne serum alttan ilac her yolu denedik 14.haftaya geldik cok.sukur gerisi allaha kalmis artık.sende sıkma.canını ilacını aksatma sakın.ufak lekelenmeler olabilir yerlesme kanamasıdr belki.
(188 puan)
İnşallah öyledir. Çok teşekkür ediyorum. Size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza. :)
-Reklam-
0 oy
(392 puan)
benim olmuştu 5. Haftaydı kalp atışını.duyduk 1 hafta geçmeden kanama leke gelmeye başladı hatta benim.yasim dolayısıyla düşük.ihtimalim vardi kesin düştü diye düşündüm ama.konteole.gidince herkes normal çıktı progestan verdi doktor gün gün kayboldu 15. Haftada yine leke oldu yine kullandım geçti şükür  dinlenin ilanınızı için geçer Allahını izniyle
(188 puan)
O kadar rahatlattı ki beni cevabınız. Vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. Pozitif düşünmeye devam :)
0 oy
(246 puan)
Allahım ya bütün kadınlar da lekenme oldu nişan geldi ma bende hala tık yok hamileliğim boyunca olmadı öyle birşey Çok şükür rabbime 
(188 puan)
Ne güzel ne şanslısınız :)
(246 puan)
Tşk ederim şansla ilgisi yok aslında olsada pek takılmam çünkü hamilelikte normal şeyler bunlar
35 haftamdayım uc hafta sonra doğumum var uc haftaya belki olur :)
0 oy
(1,320 puan)
Yerleşme kanaması olabilir canım 
(188 puan)
Yerleşme bu haftada mı oluyor?  Hep daha erken bir dönemde diye okumuştum internette. O zaman umarım öyledir. Teşekkür ederim :)
(1,320 puan)
Canım kimininki geç döllenme olabiliyor kimininki erkek her doğumda her hamilelikte bir degilki

649,872 soru

3,422,883 cevap

4,254,753 yorum

183,677 üye

...