0 oy
421 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (88 puan)
Merhabalar Yumurtlama gününden 2 önce gebe kalan varmı?

6 Cevap

0 oy
O nasıl oluyor ki demekki yumurtlama iki gün önce ölmüş 
(88 puan)
Canım demek istediğim şu , benım yumurtlama günüm mesela ayın 31 inde ama biz adetten sonra ki dönemi çok iyi değerlendiriyoruz yumurtlama zamanına kadar çalışıyoruz  diyelim ki hamilesiniz ve doktora gittiniz orada ne zaman gebe kaldığınız söyleniyor siz de bir bakıyorsunuz ki sandıgınız yumurtlama döneminden önce gebe kalmışsınız vs... bunun gibi bir durum yaşayan varmı diye sordum yani bekledıgı yumurtlama gününden önce gebe kalanlar ?
Oda demek oluyor ki 31 inde değil iki gün öncesinde yumurtlamissin.
(1,510 puan)
Yumurtlamıyor sperm beklıyor 72 saate kadar eger yumurtlama olursa bu donemde ve sperm kalıteli ise dollenıyor
-Reklam-
0 oy
(127 puan)
Canim ben normal doktoruma gittigim zamanlarda  yumurtlama gununden iki hafta oncesini soyledi yani adet gununden itibaren sayiliyo sonra ayrintili ultrasona gittigimde bi iki hafta daha geriden soyledi yani ben sanki hamile kalmisim uzerine adet olmusum gibi bisey oluyo bende anlamadim hangi tarihe uyacagimi 
(88 puan)
Canım o kadar kafam karıştı ki artık biz adetten sonra denemeye başladık yumurtlama günüme 2 gün var ayın 31i biz ayın 21inden beri deniyoruz inşallah Rabbım nasip  eder :)
(127 puan)
Insallah rabbim yuzunuzu guldursun kucaginizi bos birakmasin iki gunde bir deneyin sperm sayilari duser yoksa
(88 puan)
Cok cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun :)
0 oy
Gebelikler bizim tahminimize göre hesaplanmıyor. Daha öncesinden hesaplanıyor. 
(88 puan)
Bizim anlayacağımız şeyler değil canım doğru söylüyorsun vallaha :)
0 oy
(514 puan)
Valla canm onu bilmiyorum ama ben adetim bittikten bı gün sonra evlendim 6 aydır evliyim ve 6 aylık hamileyim 

Evlendikten sonra hiç adet görmedim daha
(88 puan)
Yaa canım ne güzel  Allah bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah peki birşey soracağım adetin bittikten sonra yumurtlama günün ne zamandı ve sen adetten hemen sonra hamile kalmışsın yumurtlama günün adetten hemen sonramıydı?
(514 puan)
Evet canım adetten sonraki ilk 10 günü çok iyi değerlendirmiştim.. zaten 15 gün geçtikten sonra annemlere gittim orda 10 gün kaldım eve geldim aradan 1 hafta geçmedi hamile olduğumu öğrendim
(88 puan)
Canım biz de adetten sonra çalışmalara başladık bugün 9. Gün oldu beraberlıgımızın yumurtlama zamanıma daha 2 gün var ayın 31 inde bir sonraki adet günüme kadar devam edeceğiz Rabbım inşallah yüzümüzü güldürür cok istiyoruz :)
(514 puan)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ♥️ çalışmaları aksatmayın ama :)
(88 puan)
Son gaz devam ❤️ Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,858 puan)
Yumurtlama gününden 2 gün önce hamile kalmazsın canım. 

Ama mesela senin yumurtlama günün ayın 3ü diyelim. Ayın 1inde ilişki oldu ayın 1 indeki spermle senin Vucudunda ayın 3üne kadar yaşayabilir. Bu yüzden sen tam yumurtlama günün eilişkide olmasanız bile öndeki günlerin spermiyle hamile kalabilirsin. 
(88 puan)
Evet canım yumurtalar vajına da 72 saat yaşıyormuş :) inşallah ya cok istiyoruz bebiş
0 oy
(4,752 puan)
Takvime göre söylüyorsan o yumurtlama tarihini o her kadında aynı gün olmuyor. Tahmini bir tarih veriyor. Senin yumurtlaman daha erken ya da geç oluyor olabilir. Onun dışında da spermin içeride canlı kalma süresi 72 saat. Yani yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuşsanız da gebelik ihtimalin var.
(88 puan)
Canım teşekkür ediyorum cevabın için :) işin kötüsü ben yumurtlama zamanlarında hiç belirti yaşamıyorum ne göğüs agrısı  Yaşıyorum nede başka birşey sadece akıntım oluyor ama o akıntı normal zamanlar da da oluyor ayırt edemiyorum adet günüme yakın göğüslerim acıyor ve şişiyorum :) benım yumurtlamama 2 gün ama takvime göre fakat biz adetten sonra hemen başladık bilmiyorum yumurtlama zamanım ne zaman en iyisi birdaki adete kadar denemek olucak :)
(4,752 puan)
Ovülasyon testleri oluyor. Bir sonraki ay onlardan alıp yumurtlama gününü tam saptayabilirsin.
(88 puan)
Bakalım bu ay adet olmazsam eğer gebe kalırsam birdaki ay almama gerek kalmayacak  :)

İlgili sorular

652,492 soru

3,433,247 cevap

4,266,327 yorum

184,414 üye

...