0 oy
718 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
Hamilelik haberimi 6 haftalık hamile iken ailelerimizle paylaştık. Aslında ben 3 aydan sonra haber vermeyi istiyordum ama eşim mutluluktan içinde tutamadı paylaşmak istedi. Şu aralar malum virüsten dolayı çok stresliyim ve ilk bebeğim olacağı için hep malum kaybetme korkusu paniği var içimdeçok mu acele etmişiz yakı larımıza haber etmekte. 
Gebelik haftası 6

18 Cevap

0 oy
(235 puan)
Bizde 7. Hafta öğrenmiştik bizde ailelere söyledik olursada olmazsada takdir Allah'tan dedik her şey nasip bu dünyada kalbini ferah tut ve dua et 
(32 puan)
Hakkımızda hayırlısı inşallah
(235 puan)
Amin inşallah ;)
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan)
Ben 3 haftaliktim ogrendigimde ve bzde ailelere syledik ama sadece onlara :)))
(32 puan)
Hayırlısı olsun inşallah  hakkımızda
0 oy
(227 puan)
Bende 6 haftalık hamileyim dün öğrendim.Ve bizde paylaştık ailelerimizle.Açıkçası bende panikliyorum virüs zamanı hamile kalmak hiç kolay birşey değil.Zaten bir korku ve bilinmezlik var ustumde.Bir de ekstra virüs korkusu oldu.
0 oy
(32 puan)
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
0 oy

Bende 6da ogrendim 8de falan kendi anneme 2.5 aylikkende kayinvalidemlere soyledik canım. Yakinlara soyleniyo yani insan sevincini paylasmak istiyo. 4 ayım bitti mesela resim çektim instagramda paylasmak icin heveslendim ama eşim izin vermedi ona :D virüs var ortalik karisik Allah korusun nazar değer dedi. Bende paylasmadim:) size atayım kız icimde kalmasin

image


(32 puan)
Maşallah  Allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah ⚠️
Amin canim insallah hepimizinkini :)
0 oy
(212 puan)
Valla. Canm ben öğrendiğim gibi söyledim benimde ilk gebeliğim bende acaba düşermi diye endişeliydim ama stres yapma iyi beslen ve sakın agır kaldırma eğilme çömelerek al tepsi vs şeyleri Allahın izniyle hiçbişey olmaz
(32 puan)
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(21 puan)
Selamın aleyküm cnm aillerin bilmesi normal ama arkadaşlar akrabalara daha erken bide nazar çok var ,ben tercih etmiyorum fazla kişiye söylemeye ,3 aylık olucam rabbim nasib ederse faszla kişi bilmiyo eşimin tarafinda az kişi biliyo benim taraftanda çok az kişi dediğim gibi çok erkenken söylemek mantıklı değil bana göre yani 
0 oy
İyi yaptınız ne olur ne olmaz bilip yanınızda olmaları iyi bir şey
0 oy
(373 puan)
Ben 5 haftalıkken öğrendim. Ilk gebeligimdi.  Tecrubesizdim. Eşim ailelere söyledi onlar etrafına derken tüm akrabalar öğrendi.  Daha sonra 9.haftamda bebegimin kalbi durdu. Kürtaj oldum. Etrafında birsürü öğüt veren akıl veren doluydu. Söylediğime pişman oldum.

Şimdi tekrar hamileyim. 18. Haftamdayım.12.haftam bitince risk dönemini az çok atlatinca Sadece ailelerimize soyledik. onları da baskalarina söylemesinler diye uyarmıştık. Simdi yeni yeni görüp de ogreniyorlar hamile olduğumu. 

Anlayacağınız erken dönemde duyurmak pek iyi bir tecrübe olmadı benim için. 
(32 puan)
İşte bunu yaşamaktan çok korkuyorum  bende  sizde inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
(212 puan)
Ama canım o sen söyledin diye olmamışkı zaten olcağı varmış söylesende söylemesende ama haklısın insan yıpranıyor bide bilmiş bilmiş konuştuklarında insan daha çok üzülüyor ben o açıdan düşünmedim söyledim ay bile değildi söylediğimde çok şükür şimdi 5 aylık olduk herşey Allahdan rabbim olmayana da nasip etsin
0 oy
(1,215 puan)
Hayir guzel haber sonusta bende kendi aneme 3 ay sonra soyledim.:)
0 oy
(979 puan)
Ben daha önce düşük yaptığım için 5ayinda söyledik üzmemek adına 
0 oy
(145 puan)
Bende yeni ogrendim 5 haftalığım doğrusu kimseye söylemek istemiyorum şimdilik eşimi ikna ettim doktora gidip kalp atışını falan duyana kadar kimseye demicez diye bir tek anneme söyledim bana yardımcı olsun diye onun dışında özellikle de kaynanamin duymasını hiç istemiyorum kaynanam duyarsa demekki Türkiye de ne kadar akraba eş dost varsa hepsi anında öğrenir :)
(32 puan)
:) :) :) hayırlı  olsun inşallah hakkımızda.
(145 puan)
Amin canım benim inşallah :)
0 oy
(219 puan)
Ben kızımı akrabalarıma 7 aylıkken söyledim. Konusu geçse d hamileyim demedim.kilo almışsın diyene evet aldım başımı gidiyorum dedim söylemedim. Ama yani anne babadan saklamak nedir onu bilemiyorum  bu hamileliğimi de 5 . Aydayim yeni söyledim çevreme ama annemlere ilk öğrendiğim de söyledim.
0 oy
(134 puan)
Ben 15 temmuzda  adet olmuştum 23 temmuzda evlendim hiç adet Gormedim direk hamile kaldım bende şoka girmiştim 
0 oy
(514 puan)

Ben idrar testini çift çizgi gördüm aileme yaydım anında :) 1 hafta sonrasındada kan verdim kesinleşmişti öyle 

Ama tabi nazara mı geldi artık anlamadım 6 haftalikta kanamam oldu çok korkmuştum 

Neyseki şuan iyiyiz 25 haftalık olduk :) içini ferah tut rabbim korusun inşallah

0 oy
(349 puan)

Biz çift çizgiyi görür görmez ailemize haber verdik. Bu süreç beraberlik süreci bence sonuçta iki tarafta senin ailen sana destek olması gereken dönem bence bilmeleri gerekiyordu o yüzden haber vermek en güzeli. Gerçi kayınvalidem daha çok erken niye söylediniz gibisine konuştu ya neyse :ermm::angry:

0 oy
(349 puan)

Biz çift çizgiyi görür görmez ailemize haber verdik. Bu süreç beraberlik süreci bence sonuçta iki tarafta senin ailen sana destek olması gereken dönem bence bilmeleri gerekiyordu o yüzden haber vermek en güzeli. Gerçi kayınvalidem daha çok erken niye söylediniz gibisine konuştu ya neyse :ermm::angry:

0 oy
(1,309 puan)
Bence çok takılma  5 haftada söyledim 5 haftam kaldı surda sevincinizi paylaşın  bırsey olmaz Allahın izniyle 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
19 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif0991 (16 puan) sordu
0 oy
9 cevap 256 göst.
0 oy
2 cevap 239 göst.
0 oy
6 cevap 355 göst.
14 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Saskin (5 puan) sordu

647,983 soru

3,415,799 cevap

4,246,258 yorum

183,152 üye

...