0 oy
447 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (31 puan)
Sorum yukarıda eğer varsa doktor alttan muayene edıyor mu 

7 Cevap

0 oy
(401 puan)
Benim doktorum yapmadı kültür alıyor 2 defadır hiç geçmedi enfeksiyonum 
(31 puan)
Nasıl alıyor kültürü cnm sende ne gıbı belırtıler oldu ve nasıl gectı
(401 puan)
Steril kap veriyorlar içine çubukla idrar koyuyorsun o kaba hiçbirşey temas yaptırmıyolar hemen alıyolar içinde bakterilere bakılıyormuş akıntım oldu koyu renkte başka bir belirtim olmadı başkalarının ağrı falanda oluyormuş bu ay çok ilaç kullandın birşey vermiyorum dedi geçmemiş hala ama azalmış hergün 2 defa çamaşır değiştiriyorum sürekli su içiyorum bide sirkeyle temizliyorum vajinanın nemli olmaması gerekiyormuş o yüzden peçete kullanıyorum benim mantar değil ama enfeksiyon vardı
(34 puan)
Ya ne güzel agrilanizin olmamasi benim gecem gunduzum bir oldu ağrılardan artik
(2,074 puan)
Canım bu idrar yollarındaki enfeksiyon. Vajinal enfekyonda smear yapılır ve lökositoz durumuna bakılır. Ama tedbir olarak genital bölgenin temiz olması gerekir. Ama yıkama yaparken sabun kullanmayın çünkü vajinal dokunun kendihe ait bir florası ph ı var bundan dolayı kendi kendini temizler. Sadece suyla temizleyin.
-Reklam-
0 oy
(5,600 puan)
Canim bazisi bakiyor bazisi bakmiyor. Mantar gbi bisiden bahsediyorsun sanirim. Doktora gore degisio. Arkadasimdan biliyorun
(31 puan)
Aynen cnm mantar valla bıktım ne yapsam gecmedı
(5,600 puan)
Travazol mu neydi o ilaci kullandi bayagi anca gecti. Ama hamile degildi o zamanlar. 4 5 ay cekti. Esinden bulasmisti 2 sindede vardi hatta.
(5,600 puan)
Pamuklu iç camasiri oneriyor doktor ama gecmesi baya zor teyzem yillardir cekiyor kasiniyor ve kaniyor demisti :( allah yardimcin olsun.
0 oy
(4,752 puan)
Benimki bakmadan anlattıklarıma göre ilaç verdi. İki kullanımda sıkıntım geçti çok şükür
(17 puan)
Ne ilacı verdi ?
0 oy
(98 puan)
Geçen gün enfeksiyondan kanamam olmuştu doktor altan muayene etti 
0 oy
(34 puan)
Bendede hem idrar yollarinda hemde vajinal enfeksiyon var sekiz gun yattim iki defa antibyotik tedavisi gordum ki hala da geçmis degil ama doktorum alttan muayene etmedi hic
(55 puan)
Hastane de mi yattınız
0 oy
(2,074 puan)
Benilde vajinal enfeksiyonum vardı.smear sonucum enfeksiyon olduğunu gösterdi ve fitil verdi. Gyno lomexin ismi yanlış hatırlamıyorsam. Sanki adet sancısı gibi sancı ve ağrım olmuştu fitildeh sonra geçti. Şuanda salgındah dolayı gidip kontrol ettirmedim zaten smear nulunesinide sk sk almıyırlar onada belli bir kültür oluşması için zaman gerekiyor.
0 oy
(1,858 puan)
Bazı doktor bakıyor canım. 

Bi keresinde peçete gelen akıntıya gösterdim yeşildi enfeksiyonun en ilerlemiş haliymiş öyle gösterince alttan muayene etmedi ona göre fitil verdi ilaç verdi. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 625 göst.
8 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Reyyan melek (566 puan) sordu
0 oy
6 cevap 406 göst.
23 Ocak 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hersey-nasip (1,035 puan) sordu

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,783 yorum

184,000 üye

...