0 oy
323 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (118 puan)
Arkadaslar Arkadasl olcam yarin sabah bana nasil oluyor oncesi sonrasinda neler yapiliyor yeme icme vs... Anlatabilir misiniz?
Gebelik haftası 38+4

3 Cevap

0 oy
(75 puan)

Sabah kalktığında bir şey yeyip içme demişti doktor ac karnına gitmişdim bende sonrasıda 6 saatdan sonra narkozun etkisi geçiyor ağrı sızı olcak normal tabii bebeğini görüncü herşeyi unutuyor insan . Bu arada ben belden aşağı uyuşturulmuşdu genel anestezi olmadım yani.

-Reklam-
0 oy
(1,228 puan)
Yarından sonra da ben olucam çok merak ediyorum süreci
(2 puan)
Bende sezeryanla doğum yaptım bugün 6. günüm hiç korkmayın arkadaşlar. Ben ağlaya ağlaya girdim çok korktum yarım saat sürdü benim ameliyatim tabi uyuşukluk gidince biraz ağrıların oluyor ama seni kaldırıp yuruttukten sonra bol bol yürüyüş yaparsanız çabuk toparliyorsunuz. Şimdiden herkese geçmiş olsun.
(1,228 puan)
Sağol canım. Peki sezeryan öncesi hangi testler veya tahliller yapılıyor? Belden iğne vurulurken çok acıyor mu? Ve son olarak doğumdan ne kadar sonra ayağa kaldırılıyor
0 oy
Ben öğleden sonra 2gibi falan olacaktım o yüzden doktor sabah 8gibi hafif birşeyler atistir demişti.yatis yapıldı nst ye başlandı damar yolu açıldı kan tahlili için kan alındı sonra ameliyathaneye cikartildim spinal oldum bu arada sedyeye oturdum belden iğne yapılıyor korkmana gerek yok sadece kendini rahat bırakacaksın ben hiç hissetmedim bile sonra bir anda uyusmaya başladım zaten benim tansiyonlarim düşük olduğu için anestezi doktoru düşük tansiyonun var bu daha da düşecek kendini kötü hissedeceksin ama korkma dedi burda her müdahale yapılır dedi ben zaten saglikciyim böyle olası şeyleri biliyorum ve gerçekten tansiyonlarim bir anda düştü sürekli ilaçlar yapılarak normale dondurduler uyustuktan sonra sonda takılıyor 15dk falan tam uyusmayi bekledik işlemler faln işte doktor geldi bana hazirmiyiz iyimisindiye sordu bı taraftan benimde konuşurken daha 5dk bile geçmedi bebeğimin sesini duydum 15dk falanda dikiş işlemi sürdü sonra odaya götürdüler 4saat sonra sıvı alımı başlasın 8saat sonra yürümeye başlayalım dediler ama benim 6saat sonra uyusuklugum gectigi için yürütüldü sadece ilk yürüme anı sıkıntılı ağrı yapiyir ama ağrı krsiciler sürekli yapıldığı için sonrasında birşey hisetniyorsun bol bol yürümek ve kafein ve bol su içmek çok iyi geliyor benim kızım doğum sonrası yoğun bakıma alındı akcigerlerini temizleyemedigi için o yüzden bebek emzirme olayım olmadı iki gün sadece kendime zaman ayırmış oldum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.
12 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cimbomlu43 (731 puan) sordu
0 oy
1 cevap 162 göst.
19 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde E89 (35 puan) sordu
0 oy
0 cevap 71 göst.

651,272 soru

3,428,358 cevap

4,260,877 yorum

184,087 üye

...