0 oy
379 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (88 puan)
Kızlar sperm döllenirken kasık ve bel agrısı  yaparmı 

4 Cevap

0 oy
(1,495 puan)
Benim beta hcg değerime bakarak hesaplamama göre aralık ayının 20 sinde döllenme olmuştu. Bu tarihten 3 gün sonra falan, inanılmaz bir kasık ağrım oldu. Sanki biri yumurtalıklarımı sıkıyordu. Belim de hafif ağrıyordu. Bu da döllenmeyi gösteriyor zaten. Döllenme bir anlık bir şey değil çünkü.
(88 puan)
Benım çok ilginç bir şekilde biz adetten sonra çalışmalara başladık canım 21 inden bu yana 10 gündür devam ediyor ve yarın yumurtlama günüm ayın 31 inde bugün ilginç bir şekilde bel ve kasık agrım  oldu o yüzden sordum neyden kaynaklı olabilir diye canım :)
(1,495 puan)
Yumurta çatlamasıdir o zaman canım, bu günleri iyi değerlendirin.
-Reklam-
0 oy
(5,413 puan)
Yumurtlama zmaani o ağrı olur canm
(88 puan)
Yumurtlama günüm yarın demekki o yüzden ağrım olmuş :)) ama adetim 21 inde bitti 10 gündür bırlıkte oluyoruz o yüzden şüphe ettim :)
0 oy
(7 puan)
Bende olmuştu da genelde öylemidir bilmiyorum benimde ilk olduğu için sen kaç aylık hamilesin 
(88 puan)
Canım henüz daha gebe değilim :)) Rabbım nasip ederse inşallah deniyoruz adetim bittikten bu yana yarın da yumurtlama günüm :)
(7 puan)
Anladım canım ya hayırlısı olsun olsada olmasada Allah dan ❤
0 oy
(763 puan)
Döllenmede mantiken olmaz canım döllenme oluyo tüpten rahne iniyor ve rahimde gömülüyor ya o gömülme sırasında kanama ve batma olabilir işte. Buda döllenmeden maksimum 6 gün sonrasına denk geliyor 
(88 puan)
Canım biz adetten sonra çalışmalara başladık yumurtlama günüm yarın :) acaba gebelik varmıdır adetten sonra ki zamanda mı tuttu diye düşündüm çünkü adetten  sonra gebe kalan cokmus  :)ama imkansız gibi bişey çünkü takvim yumurtlama zamanımı yarın gösteriyor yumurtlama ağrısıdır heralde :)
(763 puan)
Yok canım şöyle düşün doğada hiçbirşey tam olarak düzenli değildir. Bazen erken bazen geç olabilir yumurtlama. Ben mesela tedavi gördüm 2 yıl sonra bıraktım çok üzülüyordum olmuyordu diye eşimde artık bu konulardan uzaklasmak ıstıyordu. Bile istiye yumurtlamadan 5 gün geçmesini bekledik ve bebeğimiz 5 gün geç döllenme :) yanı normalden 5 gün sonra yumurtam çatlamıştı o ay. Hakkında hayırlısı olsun inşallah eğer ki kaderinde varsa adet günü bile hamıle kalabilirsin sadece piskolojini çok odaklama dua et
(88 puan)
Teşekkür ediyorum canım cevabından dolayı :) ben ne olur ne olmaz diye yine de adet günüme kadar ki olan süreyi iyi değerlendiricem geç döllenme olur diye :)
(763 puan)
Aynen öyle. Dediğim gibi ama piskolojini de odaklama çok dogru orantılı çünkü

İlgili bir soru bulunamadı

651,169 soru

3,427,914 cevap

4,260,495 yorum

184,045 üye

...