0 oy
410 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (3 puan)
Bebeğim 25 haftalık ama kafası 2 hafta geride ve ovalmiş. Sorun olmayabilir veya genetik bir hastalığı olabilirmiş. Ve ben bunu yeni gitmek zorunda kaldigim doktordan Öğrendim şimdiye kadar önceki doktorum birşey söylememişti. Başına böyle birşey gelen var mı?
Gebelik haftası 25

4 Cevap

0 oy
(621 puan)
Başka yere gidip yine sor.
-Reklam-
0 oy
(174 puan)
Takma kafana doktorlar insanı çok korkuturlar ayrıntılı ulturason çektir derler yok bilmem ne yap belki sorun vardır bebekte derler ama halbuki hiçbişey yoktur merak etme sende bnm 2 çocuğuma özürlü sakat dawn sendromlu dediler şuan biri 4 yaşından biri 2 yaşında o doktorlardan bile akıllı sorunları hiç yok dua  21 haftalik hamileyim bundada hiç doktorun dediğine inanmıyorum ne ikili ne üçlü test nede ayrintiluya gtmedi m gtsem  gene korkutup  psikolojimle  oynicklar  ben Allah a bıraktım sende bırak gönlünü rahat tut hiç takma kafana sağlıklı şekilde alırsın inşallah kugagina
0 oy
(278 puan)
Benimkide 1 hafta gerideydi doktor 4 haftaya kadar kafa geriliği sorun değil demişti canim benim.Her ultrosandsa farklı gozukuyor ayrica senin kafan esinin kafası küçükse cocukta kucuk oluyor yani bu genetik bireydir insallah korkma.Balik yağı kullanabilirsin canim aslinda beyin yapısına falan iyi geliyor sen yine doktoruna spor istersen.
0 oy
(41 puan)
Aynı sorun bende de var şu an, nasıl bir süreç yaşadınız acaba

648,046 soru

3,416,013 cevap

4,246,485 yorum

183,169 üye

...