0 oy
263 göst.
Doğum kategorisinde (145 puan)

Kızlar, su an hac mevsimi . Fatma Ana eli otu oralarda çokmus .Burdakilere, internettekilere güvenmeyen varsa hacıya giden yakınlarınızdan rica edin, bende bugün öğrendim. Bol hurma ve bu otu istedim, bide hepimiz için dua tabi :)

2 Cevap

0 oy
(239 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Canim tesekkur ederiz iyiki soyledin:)

-Reklam-
0 oy

umarım işe yarar canım ot bizim gelin de olmadi . Ama biraz inanç ile alakali inanmak gerek sancin başladığı anda senin yapman daha iyi ama yapamiosan senin adına biri hemen suya koysun üzerine felak nas elemneşrah fatiha ve ayet-el kürsi okusun sonra bir yudum sudan alıp içeceksin inşallah hemen acilman olur ve doğuma girer 5 dk da çıkarsın:) 

(945 puan)
yeniden gösterildi
bana sadece sanci baslayinca yasin oku dediler icildigindi bilmiyordum
içmek ise yarıyor demek internete fatma ana eli otu yazınca ilk sifadakine tıkla nasıl kullan8lfig8 yazıyor hatta hamile kalmak isteyenler içinde yazıyor.
(945 puan)
dogumdan sonra o suyunu bebek sahibi olmak isteyen iciyormus diye duydum birde
Çocuk sahibi olmak isteyen çift, bayanın yumurtlama döneminde gece yatmadan önce iki rekat namaz kılar Namazdan sonra, bitkiyi bir sürahi suya atarlar ve üzerine ikisi birden Felak Nas, Ayetel kürsi, Kuran okumasını biliyorlarsa Meryem suresi ve Fatiha gibi sureleri okurlar. Bu suyu sabah, akşam ikisi de birer bardak içerler. Su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere kaldırıp Allah'ın izni ile çocuk sahibi olurlarsa doğum zamanı kullanmak üzere kaldırabilirler. ( evet hamile kalmak isteyen de bunları yapio icio suyunu) doğum içinde şöyle

ot.gen.tr               
AMP
Fatma Ana Eli Otu
Fatma Ana Eli Otu, Peygamber Efendimizin kızı Hazreti Fatıma tarafından dikildiği rivayet edilen bir bitkidir. Doğum yapan kadınların kolay bir şekilde doğum yapmasına ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin, bu bitkinin vesilesi ile çocuk sahibi olacağı düşünülür. Bir çok kişi bu şekilde çocuk sahibi olduğunu söylemektedir.

Hazreti Fatıma'nın sadece kadınlar için değil, bir çok hastalığın şifası için de, özellikle siğil, temru bazı vücut ağrıları ve daha adını sayamadığımız bir çok sağlık sorununun tedavisinde, hastalığı okuyan ocak mensupları kendi ellerini tedavi olmasını istedikleri sorunlu bölgeye koyarak Allah u tealaya ''benim elim değil, Fatıma anamızın eli, Şafi isminle şifa ver'' diyerek dua ederler.

 

Kısacası yüce Allah sevgili peygamberimizin biricik kızı, bütün ümmetin annesi Hazreti Fatıma'nın yüzü suyu hürmetine bir çok hastalığa şifa vermektedir. Tabi ki şifa Allah'tan dır. Bizler sadece mübarek isimleri vesile ederek yüce Allah'tan en sevdikleri hatırına dualarımızın kabulünü isteriz. Duayı eden, kişinin yapması gereken sadece inanmaktır. Fatıma ana otu veya neyi vesile ederse etsin, şifanın Allah'tan geldiğine tam bir teslimiyet ile dua etmek ve kabul olacağına inanmaktır. Çünkü karşılığını bulmayacak dua kalbe ilham olunmaz.

Fatma Ana Otu Hamile Kalmak İçin Nasıl Uygulanır?

Çocuk sahibi olmak isteyen çift, bayanın yumurtlama döneminde gece yatmadan önce iki rekat namaz kılar.

Namazdan sonra, bitkiyi bir sürahi suya atarlar ve üzerine ikisi birden Felak Nas, Ayetel kürsi, Kuran okumasını biliyorlarsa Meryem suresi ve Fatiha gibi sureleri okurlar. Bu suyu sabah, akşam ikisi de birer bardak içerler. Su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere kaldırıp Allah'ın izni ile çocuk sahibi olurlarsa doğum zamanı kullanmak üzere kaldırabilirler.

Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?

Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
24 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Ayisa (199 puan) sordu
0 oy
8 cevap 582 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
20 Nisan 2021 Doğum kategorisinde Podzoll (46 puan) sordu

650,161 soru

3,423,916 cevap

4,255,939 yorum

183,741 üye

...