0 oy
1,706 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Göbek tuylenmesi neyse de göğüste tüylenme neden olur 36 haftalık hamileyim doğuma az kaldı çok utanıyorum ya bebeğimi nasıl emziricem bu sekilde hemşire gelip yardımcı olunca nasıl acicam gogsumu alamiyorum da süt kanallarına zarar verir diye zaten çok acır çok hassas tenim offd sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum..
Gebelik haftası 36+4

27 Cevap

0 oy
(186 puan)
Benim sadece ortasında çok çok hafif cıkıyor. 

Onu da agdayla alıyorum 
-Reklam-
0 oy
(122 puan)
Utanılacak birsey yok canm. Bunlar hep hormon değişikliği yuzunden oluyor. Benim  goguslerimde yok ama karnım ve sırtımda tuylenmeler oldu. Alma geregi duymuyorum bence sizde almayin dogumdan sonra dökülecek onlar. 
0 oy
(498 puan)
Elleme bence doğumdan sonra dökülür zaten bende de var göbegimde ve göğsümde ama ben ellemiyorum sende elleme bence dökülür kendisi 
0 oy
(858 puan)
Bende hamilelikten önce vardı hamile kalınca hepsi döküldü ama karnım çok tüylendi bu sefer. Almayı pek önermiyorlar kökten alma canım zararı olabilir.
0 oy
(83 puan)
Sakın almayın. Annem böyle bir şey yaptığı için kardeşim o göğsünü hiç almadı. Ve üzerinden 10 sene geçti. Göğsü hala şiş. 2 kez biyopsi yapıldı. Hemşireler doktorlar neler neler görüyor. Onları kafaya takmayın hiç utanmayın. Doktora danışırsınız bu durumu. Belki bir ilacı vardır. Doğumdan sonra kullanırsınız falan. Ama bence kesinlikle dokunmayın. 
0 oy
(134 puan)
Benimde var canm ama ben permatikle aldim karnımın üstünü ufak tüy çok kötü görüntü veriyodu
0 oy
(113 puan)
Benim hamilelikten önceden beri var şuan hamilelikten dolayı daha da arttı ben alıyorum tüyleri süt kanallarına da herhangi bir zararı yok araştırma yapabilirsin doğumdan sonra mutlaka almalısın tüyleri yoksa bebeğin ağzına gelebilir hiç bir şekilde de acımıyor cımbız ile almanı tavsiye ederim ufacık kaşınıyor sadece sinek ısırığı gibi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 319 göst.
0 oy
3 cevap 387 göst.

651,133 soru

3,427,761 cevap

4,260,347 yorum

184,034 üye

...