0 oy
688 göst.
Doğum kategorisinde

Selamun aleykum

Tiraji komik ve zorlu dogum hikayemi sizler paylaşmak istedim.Geçen hafta istanbul a annemin yanina geldim ankara dan annemi de alip geri donecektik bana bakmasi için biz planimizi boyle yaptik ama Allah in biizm icin olan plani başka imis . Geldikten 1 gun sonra nişanim geldi panik olduk hastaneye gittik açilma yada sanci yoktu eve geldik gece yarisina dogru suyum geldi hemen gitmedim. Bu arada daha 37+6 haftaliktm insanlar 42 haftayi bile gordukleri icin rahat davrandim biraz ve yanimiza bebege ve bana ait eşya almadik. Suyum geldikten sonra sabahi bekledm hastaneye gittik açilmam ve sancim hala yoktu bebek yukarda duruyodu. Öglen de suni sanci verildi Allahm o cok zordu kimseyi korkutmak istemem ama ben cok zorlandim ilk dogumumdu çünku. neredeyse 12 saat suni sanciyi çektim yemek ve su vermedikleri icin cok halsiz kaldim. Devlet hastanesinde yaptm dogumu sezeryana alin diye cok yalvardim ama nafile :)Elhamdulillah dogum olunca sanki uzermden yuz kilo kalkti çok rahatladm. Eş de duşunce dikiş atildi hissetmiyosnz iğne vurduklarindan. Sonra bebegi giydirip kucagima verdiler goź yaşlarimi tutamadim. Caninizdan bi can cok farkli o an anlatilmaz yasanir gercekten. 

Şimdi ise emzirme ve uykusuzlukla mucadele ediyorum :) tavsiyem o ki hamilelign her aninin tadini cikarin uyuyun :) ve yüruyuş yapin evinizde.

Unutmayi sadece 1 gun zorlaniyosnuz sonrasi cok guzel Elhamdulillah. Allah sabrini veriyo gercektn dogumun ve en onemlisi kendiniz ve bebeğiniz için çok dua edin İhlas suresini 1001 kez okuyun cevrenizdekilerden dua isteyin kimin duasinin kabul olacagini bilemiyoruz çunku. çok uzattim insan yazsa daha da yazasi gelir oyle bi süreç. Sorunuz varsa cevaplayabilrm Allah a emanet olun güzel anne adaylari.

4 Cevap

0 oy
(43 puan)
Allah anali babali buyutsun yavrunuzu sizede gecmis.olsun insallah size neden bisey yemnize izn vermemisler 4 gun oncr bnde dogum yaptm dojtorum ebem bana gez toz ye ic istedigini yap demisti sanci cekerken  amaliyat olursa yeme icmeye izn vermiyolar gerci sanci cekerken istesende birseyler yiyemiyosn ama bn dilim damagim cok kurumustu hep su icmistimm 3 litreye yakin :)) arada cayda yumdumlamistm sancidan kendimi yerlere atmama ragmenn ;))) 
Allah razi olsun gizli gizli içtim artik suyu :) ama o zamanda sonda taktilar dogum esnasinda
(43 puan)
aaa ilk defa duydum dogum esnasinda sonda takilmasini :) neyse bundan gecmis.olsun kurtuldun ya ;)
Allah razi olsn bebek mikrop kapmasin dye takiyolar
-Reklam-
0 oy
(138 puan)
Allahım evladını sana bağışlasın canım benim hamileliğimi öyle özlüyorum valla herkese tavsiyem bol bol uyuyun dinlenin doğumdan sonra uykusuz geceleriniz çok olacak şimdi sancı ile baş etmeye çalışıyoruz zor ama öyle güzel bir duygu ki Rabbim kimseyi seçmesin 
Allah razi olsun cumlemizinkini insaAllah
0 oy
(1,320 puan)
Gözün aydın kuzum Allah analı babalı buyutsun
Allah razi olsnn
0 oy
(301 puan)
Dogumun ayni benim gibi olmus o suni sanci berbat bir sey belim ikiye ayrildi sanki hayatimda yasadigim en buyuk agri sanki once suyum geldi benimde ama ben hemen gittim bebek susuz kalir diye oglen verdiler suni sanciyi ama ben aksam 9.30 da dogurdum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 656 göst.
0 oy
1 cevap 452 göst.
0 oy
41 cevap 2,180 göst.
9 Temmuz 2021 Doğum kategorisinde Buseelif (236 puan) sordu
0 oy
1 cevap 375 göst.

651,360 soru

3,428,728 cevap

4,261,208 yorum

184,109 üye

...