0 oy
603 göst.
4 Nisan 2020 Doğum kategorisinde (458 puan) sordu

41+4de artık yatisim yapildi 1nisan gunu vajinal jel suruldu cunku ne sancim nede acilmam vardi.jel hemen etkisini gosterdi sancim basladi suyum patladi 1cm acikligim oldu sonra bekledik tatli agrilarimiz oldu neticede caninizdan can cikiyor 25saat kesintisiz sanci cektim ve 5cm kaldik bebegim kanali bulamadi .size tavsiyem kesinlikle cati muayenesi yaptirin yada bilmiyorum benim herseyim normaldi ama 5cm takildik bebek gelmek istiyordu ama olmadi ve hemen sezeryana alindim .kafa sekli bile normal dogum seklindeydi kendini cok zorlamisti.25saat canimiz acidi ama gecti gitti cok istemiştim normal dogumu cokda hasirlanmistim buna ama nasip plan yapmamayi ogrendim.annelik cok guzel bir duygu yine yasamak isterim sezeryan oldugu icin 1sene bekliycez.akışına bırakın 2.gebeligimde akisina birakicam her olayi aman biseymi oldu olacak diye stres yapmiycam.Allah hepinize saglikli evlatlar versin.bu site cok guzel bir site ama 2.gebeligimde boyle sitelere girmem daha doğal istiyorum paniksiz rahat geldimi gelecekmi kanamam niye oldu niye vurmadi niye vurdu bunlar 9ay insani yoruyormus sonra zaten yine yoruluyorsunuz:)

Gebelik haftası Doğdu

5 Cevap

0 oy
4 Nisan 2020 (131 puan) cevapladı
Hayirli ugurlu olsunnn , Allah bizlerede nasipetsin insallah :))
-Reklam-
0 oy
4 Nisan 2020 (194 puan) cevapladı
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bunları hamile iken biri sana yazsa yada yazan birini okusaydın linç ederdin kesin :) ama işte herkesin kendi tecrübesi zamanı gleip başından geçmedi mi olmuyor maalesef :) Hayırlı olsun anneliğin canım 
0 oy
4 Nisan 2020 (2,039 puan) cevapladı
Haklısın canisi darısı oglusumla bize inşallah . :) Rabbim evlatlarimizkn acısını göstermesin hiç birimize . Bende çok istiyorum kokusuyla uyumayı inşallah . 25+2 olcaz biz daha cokkk :)
0 oy
4 Nisan 2020 (1,320 puan) cevapladı
Gözün aydin kuzum Allah analı babalı büyütsün 
0 oy
4 Nisan 2020 misafir cevapladı
Oyyy maşallahh supanallah hayırlı olsun minik fasulyen Rabbim güzel günleri de göstersin inşallah Darısı bize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim amiiiin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,507 göst.
15 Haziran 2021 Doğum kategorisinde Kzbngkhn (22 puan) sordu
0 oy
8 cevap 623 göst.
12 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Emirıd (215 puan) sordu
0 oy
9 cevap 932 göst.
6 Haziran 2018 Doğum kategorisinde Sebine (83 puan) sordu

1,488,695 soru

24,333,720 cevap

345,754 kullanıcı

...