0 oy
257 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (92 puan)
Sabahtan beri idrar torbamda ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonu geçirenler de belirti neydi acaba. İdrar.yaparken yanma yok renk açık su gibi koronadan dolayı da çıkmak istemiyorum.. bilgisi olan var mı acaba
Gebelik haftası 22

7 Cevap

0 oy
(351 puan)
Idrar yolu enfeksiyonunda çok sık tuvalete gidersin ayrıca aşırı yanma olur sık değiştir iç çamaşırını islak bırakmamaya çalış 
-Reklam-
0 oy
(450 puan)
Yanma yok renginde de sıkıntı yoksa bişey yok bece idrar torbanizin ağrıması da belki idrarinizi tutmussunuz falan
0 oy
(1,165 puan)
İleri derecede idrar yolu enfeksiyonu erken doguma sebep olir

Kendinizi ve bebeginizi dusunuyorsaniz koronadan korkmadan tedbir alip gideceksiniz
0 oy
(1,504 puan)

Bol bol su içip sık idrara çıkın geçer bir kaç güne 

0 oy
(36 puan)
Hamileligim boyunca dört kere yaşadım ve üç haftada bir tekrarladi. Bu yüzden bebeğe zarar gelmemesi için doktor kontrolü altındayım. Kişisel bakımına dikkat etmeme rağmen neden olduğunu bilinemedi. Sonrasında ilaç tedavisine başlandı. Ancak sizin bahsettiğiniz belirtilerin tam tersi oldu. İdrar rengim çok koyuydu. Tuvaletten cikamiyordum ve acı çekiyordum. Belki sizin başka bir rahatsizliginiz vardır. Doktora gitmenizi öneririm.
0 oy
(336 puan)
Akıntı benim tek ve asla geçmeyen belirtim akıntı 
0 oy
(1,858 puan)
Ya canım burda yazılanlara bakma sen şu anlattığın şeyi yaşıyorsan hemen kadın doğum doktoruna git o enfeksiyon ilerlemeden tedavisini olursun ama eğer umursamazsın ilerler ve bebeği ede sana da zararı olur. 

Ben rutin kontrollerini yaptırıyorum idrar verdim doktor enfeksiyon olduğunu söylemişti ama bnde hiç Bi belirti yoktu ve öenmsemedim zamanla çoğalmış enfeksiyonum ilaç kullanmak zorunda kaldım. Ve bazen tekrarlıyor. Geçen enfeksiyon yüzünden gene gittim doktora ilaç verdi gene ilerleyince kurtulamıyorsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
0 oy
4 cevap 813 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.

669,540 soru

3,503,570 cevap

4,358,644 yorum

188,726 üye

...