0 oy
401 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (376 puan)
Ankara lokman hekim hastanesine giden varmı yada öneren.

2 Cevap

0 oy
(580 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Akay da bi kadın doktora gittim bir kez ensesi kalın dedi bi sürü test yapmak gerek dedi. Bi karar vermeniz gerek eşinle görüş yarın gelin gebeliği sonlandiralim dedi.. Hayatımın en kötü günlerinden birini yaşamama sebep oldu. Ardından hem hacettepe üniversitesi hastanesi nde hem gazi hastanesi nde perinetolog doçent ve profesör e muayene oldum. Hiç bir sorun yok dediler. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Bu arada ikili ve üçlü testlerim de gayet normal çıktı. 

(580 puan)
Rica ederim. Diğer doktorları bilmiyorum ama.
(376 puan)
Siz şu an nereye gidiyorsunuz ;)
(580 puan)
Ben o ara hem hacettepe ye hem de gaziye başlamıştım. Sadece benim bebiș cinsiyetini göstermedi bir de oraya gideyim dedim. O da dünya başıma göçtü. Su an hacettepe ye devam ediyorum. 12 haftadan küçükseniz  mutlaka tavsiye ederim.
(376 puan)
Küçük degilim  canım ya 14 girdim sayilir
(580 puan)
O zaman kabul etmezler özellikle belirtiyorlar çünkü.
-Reklam-
0 oy
(940 puan)

Ben akay şubesine gidiyorum

(275 puan)
Yazarım tabi. Etimesgut da canım Sincana doğru giderken yol kenarında sayılır.
(376 puan)
Tamam zeynepcim muhakak haber bekliyorum canım ankaranin yabancısıyım artik ankarada bulmam lazım dr sürekli mersine gelip gitmem zor olur.
(275 puan)
Senin için soracağım canım isteğe bağlı sezaryen olup olmadığını filan yarın yazacağım sana
(376 puan)
Ay ALLAH binkere razı olsun tanıdığım kimse yok ankarada oralarida bilmiyorum korkuyorumda dr bulamıyorum kafam çok karışık ama aydınlatırsan çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden
Ben sincanda oturuyorum ve sincan koruya doğum paketi yapcam. Herşey dahil 3900 ekstra muayeneye gittiğimizde 15 lira katılım payı vercez. Dr Hüseyin pehlivan bey var ve adamı çok övüyorlar. Dr çok yoğun ama hiç bi hastasını ihmal etmiyor. 9 hafta 2 günlük benimde devlete gittim hep ama randevu bulamazsan acayip sıkıntı. Sincan koruda 3900 sezeryan ve normal aynı ücret ekstra epidurale ücret ödemek gerek ama arayıp bilgi alabilirsiniz yine. Ben aile sağlık merkezindeki hemşiremle görüştüm o lokman hekimde yapmış ama hiç memnun değil. Ablam 2 bebeğini de çukurambar koruda ümit beyde doğurdu. Korunun doktorları gece gündüz izin demeden geliyolar doğum başladığında. Bi arayıp görüşmekte yada hastaneye gidip konuşmakta fayda var bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
3 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Bsrakndr (50 puan) sordu
0 oy
2 cevap 135 göst.

647,131 soru

3,412,741 cevap

4,242,457 yorum

182,913 üye

...