0 oy
4,636 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (179 puan)

Merhaba kızlar. İstanbul Avcılar da bu doktora giden var mı ? Varsa memnun kaldınız mı ?

Gebelik haftası 29+4

3 Cevap

0 oy
(1,403 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

İnternetteki yorumlara baktın mı canım 

(179 puan)
Ben napcam bilmiyorum yarın 30.haftaya gircem. Hala hangi doktora gideceğimi bilmiyorum doktor bulamıyorum.
(398 puan)
Avcilar yak8nsa git canim o doktora çok hastası var ıyi olmasa gelmezler
(179 puan)
Yakın da muayene ücreti pahalı geldi biraz. Doğum daha pahalıdır.
(1,403 puan)
Normal 1750 sezeryan 2000 lira canım
(179 puan)
Nil hanımda mı normal 1750 sezeryan 2000 lira canım ?
-Reklam-
0 oy
(1 puan)

Evet 7 yıl önce oğlumu o doğurttu sezeryan la. Geçen Eylül 12 sindede suyum geldi dememe rağmen, bana su değil diyerek bir hafta sonra alalım bebeği dedi veve ben bu olaydan 4 gün sonra  karnımda kızımı kaybettim. Sezeryan ımya gelmedi, Nil hanım yaptı sezeryanı. Ve ben bu olaydan 5 ay sonra sağlık ocağına gittiğimde yine Türkanın takibinde bir bayanında son haftalarda bebeğini kaybettiğini öğrendim. Çok ağladım, çok zor günler geçirdim. Kesinlikle tavsiye etmem

(398 puan)
Nil hanımımı tavsiye etmiyorsunuz
(1 puan)
Hayır canım. Türkan Mutafoğlu nu tavsiye etmiyorum.
(398 puan)
Tamm saol canim
(179 puan)
İnternetten türkan hanıma gidenlerin yaptığı yorumlara baktım geneli iyi yorum yapmış. Bi de burda gidenler varsa diye merak ettim. Teşekkür ederim.
0 oy
(1 puan)
yakın zamanda düşük yaptım. görümcem, görümcemin yakın arkadaşı, biri arkadaşım, biri 2. derece kuzenim olmak üzere Türkan hanımın hastası olan 4 kişi tanıyorum. biri doğumdan 1 hafta önce, biri doğumdan hemen sonra gitmeyi bıraktılar.

ben, 6 senenin sonunda gebe kalıp düşük yaptıktan sonra kendisine ilk randevumu aldım. iyi bir doktor olduğu için, tüm kötülüklerini göze aldım. fakat tam bir felaketti randevum. "psikolojik olarak benim için çok kötü bir durumdu. yeniden yaşamamak için, önlemek adına ne yapabilirim ya da bir sorun varsa nasıl anlayabilirim" demem üzerine, "sen daha hiçbir şey görmemişsin dünyanın sonu değil ya, çok kötü falan değil" dedi. bıyık altından güldüğünü nasıl tasvir edip yazabilirim buraya bilemedim. neyse bir reçete bir de tahlil yazdı. tahlili devlet hastanesinde yaptırıp sonucunu kendisine whatsapptan attım. sekreteri sonuç göstermem için bir türlü randevu vermedi. sanırım sonuçlar için yüzyüze görüşmek gereksiz. devlet, hormon testi yapacağına tam kan sayımı yapmış. ben de kendisine göndermiştim. "Yanlış kağıt götürmüşsün. Yarın sabah tekrar yaptır. Doğru kağıtla" yazdı. aynen mesajı kopyaladım. isteyene ekran görüntüsü atarım. herhangi bir insan, reçete ile tahlil kağıdını karıştırabilir mi veya devletteki doktor, velev ki reçeteyi götürdüm, görünce anlamaz mı? tahlil kağıdının fotoğrafını attım, bu değil mi diye. "Evet bu ama sen bana kan sayımını göndermişsin." yazmış. yani, ya doktora yanlış kağıt götürdüm ya da Türkan hanıma yanlış sonuç attım. sorun kesinlikle bende olmalı. ve arkadaşlar, devletteki doktor yanlış tahlil yaptırmış. ben bunu nereden bilebilirim, doktor değilim elbet.

ilişkisini koparmayan diğer 2 tanıdığıma da doğum sırasında "ya benim vaktim kıymetli hadi ama" tarzı konuşmalar yapmış, bağırmış azarlamış ki internette de okudum bunları. (muhtemelen gazlamak için çünkü gece bile mesajlara döndüğünü duymuştum) ama ben canımla cebelleşirken, beni triple doğurtacaksa kusura bakmasın da orda bedava kadın doğum hastaneleri var, orda da gayet güzel burnumdan getirirler. kısacası arkadaşlar, ***** yerine konmak isteyenler, karakter zafiyeti olanlar gidebilir.

651,512 soru

3,429,332 cevap

4,261,860 yorum

184,139 üye

...