0 oy
328 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (313 puan)

Hayırlı kandiller anneler :)

Nasılsınız? Biraz sohbet edelim, şimdiye kadar ne gibi şikayetleriniz oldu? Nerde kalıyorsunuz? Kaç yaşındasınız? Yeme düzenine dikkat eden varmı? Kahve çay kola gibi lerden uzak durup sebze ve süt ürünleri tüketmekte zorlanan varmı? 
Gebelik haftası 6+0

7 Cevap

0 oy
(145 puan)
Hayırlı kandiller canım bizde bugün 7+0 olduk rabbim nasip ederse hastaneye gidicez bugün

Genelde bel ve kasık ağrım olurdu ama bu aralar mide bulantısı koku hassasiyeti olmaya başladı ama şiddetli değil çok rahatsız etmiyor

25 yaşındayım ilk gebeliğim çay dışında pek birşey içmemeye çalışıyorum
(31 puan)
Arada benimde kasiklari agriyor onun disinda bazen belime vuruyor agri oyle boyle sikintisiz atlatiriz insllah
(313 puan)
Amin inşallah :)
Kız çayı demli icmeyesin, ben de çay içerken çok açık koyuyorum kendime
(145 puan)
Normalde çayı koyu severim ama kocam sağ olsun demli bırakmıyor içtiğim çayın sadece azıcık rengi belli oluyor çay olduğu :):):)
(145 puan)
Amin inşallah sag salim alırız bebisleri kucaklarimiza :)
-Reklam-
0 oy
(26 puan)

9 olma mi kız :D

(313 puan)
Olur olur niye olmasın :))
0 oy
(8 puan)
Selam. 34 yaşındayım ilk gebeliğim. Yeme içme alışkanlıklarımda bi değişikliğe gitmedim ben. Beslenmeme hep dikkat ediyordum. Kahve tüketimim çok tu onu bıraktım tamamen. Çay zaten içmiyorum. Sigarayı bıraktım o çok zorluyor beni. Bol yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Sebze severim zaten o da zorlamıyor. Zorlayan tek şey sigara. Kasık ağrılarım var birkaç gündür.  Bazen korkutuyo. Ama genel olarak hamile olduğumun hala çok farkında değilim. 
(313 puan)
Kaç haftaliksiniz :)
Benim de gunde mutlaka bı kupa kahve alışkanlığım vardı hele ki sütsüz .. malesef bıraktım ama kokusu halen burnumda
(8 puan)
6 hafta oldu. Kahve çok değil ama sigara dayanılır gibi değil çok zorluyor beni
0 oy
(31 puan)
Hayirli kandiller kizlar bende 6+1 oldum bugunn gecen hafta keseyi gordum  3 hafta sonrada kalp atisi icin gidicem insallah ben kesinlikle kahve icmiyorum cayda gude 1 bardak portakal suyu ve sut tuketiyorum 
(313 puan)
Bizde daha keseye bakilmadi sadece kanda beta yüksej idi doktorum dedi virüsten dolayı 3 4 hafta snra gel dedi.. 21ine randevu aldım bakalım inşallah kese görünür kalp atışlarını da duyarız :)
(31 puan)
Kac haftalıksin cnm
(313 puan)
6 olduk :)
0 oy
(8 puan)
Kızlar benimde ilk gebeliğim yemeklerden yağdan tiksinti başladı ancak bulantım yok bizde 6+4 olduk
(8 puan)
Sizin bulantılar ne durumda
(313 puan)
Kan ilacını günde 2 kere içmem gerekiyor benim, sabah uykudan uyanıp içiyorum hemen uyuyorum tekrar..  o biraz su aralar ağzıma kötü koku vermeye başladı tiksindiriyor ondan hariç yemek konusunda sıkıntı yok çok şükür :)
0 oy
(187 puan)
Bende varım bende :) yeme duzenimde pek bir değişiklik yok yumurta vs hep yiyordum zaten ama bebeğin anneden beslenmeye başladığı zaman kahvaltilarinizda kasar peynir yemeyi ihmal etmeyin çünkü o direkt bebeğe kilo yapıyor demişti ilk hamileliğimde doktorum ;) kasık bel ağrım çok oluyor ...  ilkinde de olmadı şükür bunda da mide bulantısı kusma yok :) Ankaralılar bilir rüyamda bile madımak diye bir ot var onu görüyorum canım onu çok çekiyor :) 
(313 puan)
Madimağı sivaslilar da has bilir gı :)) ben rüyamda hiç bsy görmedim yemek olarak, kaşarın da bebeğe kilo yaptığını bilmiyordum öğrenmem iyi oldu :) kaç haftaliksiniz?
(187 puan)
Ay sivaslilarda biliyorsa ne güzel varmis annemde ama malum sebeplerden sehhir dışına çıkış yok sadece onu yemek için bile giderim o derece :) adete göre 8 olmam gerek ama sanırım geç döllenme olmuş 7 haftalığım şuan buarada  kalp atışını da duydum ^_^
(313 puan)
Oyyy kurban oluruuumm *-* 7 8 haftada kalp atışı he
(187 puan)
Aynen minnak minnak atışını duydum şükürler olsun ki :)
0 oy
(18 puan)
Bende varım bende :) şimdiye kadar şikayetim yok çok şükür.34 yaşındayım bende.ikinci gebeliğim.yememe icmeme dikkat ediyorum.yumurta süt peynir yoğurt et sebze meyve tüketmeye çalışıyorum.kahve günde 1 fincan, portakal suyu içiyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 278 göst.
0 oy
17 cevap 610 göst.
17 Eylül 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Betul kartal (231 puan) sordu
0 oy
7 cevap 507 göst.

650,372 soru

3,424,754 cevap

4,256,962 yorum

183,789 üye

...