0 oy
500 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (155 puan)
Arkadaşlar merhaba

Ben de 2gun önce bebeğine kavuştum. Hikayemi yazmak istedim benim gibi riskli gebelik geçirenlere umut olsun istedim

16 haftamda kontrode rahim ağzında kısalma okdugunu farketti doktorum ve sıkı takibe aldı beni. Ve 19 haftamda yine kontrolde açılma olduğunu ve bebegin düşmek üzere olduğunu gördük. Acil yatışım yapıldı ve genel anestezi alarak serklaj operasyonu geçirdim yani rahim ağzına dikiş atıldı. Hunilesme olduğu için riskli bi operasyondu. Çok şükür güzel geçti ve 2 gece hastanede kaldıktan sonra 4 aylik yatak istirahtli dönemim başladı. 4 ay boyunca yalnızca wc yemek ve dus harici kalkmadım. Sürekli endişe ile bebeğime bi şey olucak korkusuyla bu sureyi tamamladik cok sukur. Tabiki bol bol dua ve sabir ile. Gecen hafta dikislerim alindi ve 2 gun once hastaneye yatisim yapildi suni sanci ile bebegimi normal dogumla kucagima aldim cok sukur.

Çok çok güzel duygular tüm gebelere özellikle riskli geçirenlere sabır diliyorum. Herkes sağlıkla bebeğini kucagina alsin inşallah.

4 Cevap

0 oy
(858 puan)
Nə guzel canım bənim.Gozun aydin
(155 puan)
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(249 puan)
Gozun aydin canim 

Amin inseallah benimde hamileliyim riskli 15+6haftlaik ikizlere hamileyim10+4dikis atildi bide benim 7 ayimda dogumum gerceklesecek bazi nedenlerden dolayi sabirla beneklerimi kucagima alacagim ani bekliyorum 
(155 puan)
Ne güzel önlem alınmış erkenden sağlıcakla alırsın inşallah kucagina canim
(249 puan)
Amin inseallah canim
Bende 3 defa dusuk oldundan bu doktorum erken onlem aldi
0 oy
(29 puan)
Kaç saat sonra dogum oldu cnm
(155 puan)
Sabah 9 da suni sancı vermeye başladılar akşam 5 buçukta dogdu
(29 puan)
Anladım cnm allah anali babalı büyütmek nasip etsin inşallah kaç kilo doğdu
0 oy
(14 puan)
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın. Siz yazalı baya olmuş ama görürseniz cvp yazarsanız çok mutlu olurum. Bende serklajliyim. Daha önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim. Benim serklajim 13. Hftada atıldı. Dr. 1 ay istirahat et sonrasında sürekli yatmamin çokta bi faydası olmadığını söyledi. Yani çok yorulmadan yemeği ev içinde kısa yürüyüşler dedi. Sizin serklaj geç atıldığı için mi sürekli istirahat önerdi. 

653,567 soru

3,437,375 cevap

4,270,766 yorum

184,688 üye

...