0 oy
1,545 göst.
Doğum kategorisinde

Hanimlar bi yerde doğum için  hastanede ameliyat önlugu yerine giyilebilecek özel dizayn edilmiş doğum elbiselerine rastladim. 

Mahremiyeti bi nebze olsun korumak için tasarlanmiş 2 parçadan oluşuyor. Ameliyat önlükleri tek parça oldugu için ve çamaşirsiz giyildiği için ultrasonla/nstyle falan her muayenede karınla beraber alt kisim iki de bir acikta kaldigi için boyle bi ürün geliştirmişler. Ve desenleri falan hoş. Steril kumaştan üretilmiş.

Normal hastanenin giydirdiği ameliyat önlükleri gerçekten kötü müdür ki? 

Sizce böyle bi doğum elbisesine ihtiyaç var midir? 

3 Cevap

0 oy
(1,689 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ben goruntuden cok hastane ortami beni cok geriyo  o bakimdan dusurnursem dedigin gibi bi elbise giymek isterim.aslinda  nerede satiliomus bi bilgin varmi canim

Hubla design dogum elbiseleri yazarsan google da cikar. Sitesi var. Renkleri falan çok güzel biraz pahali gibi ama dedigin gibi insan kendini hasta hissetmez psikolojik olarak daha iyi hisseder gibime geliyor:)
(1,689 puan)
Yani evet baktim simdi iyi gibi gorunuyo ama bilemiorum bazi hastaneler hicbir turlu kabul etmiyor disardan bisi once hastaneyle konusmak gerek bence kabul ediolarsa cok ii olabilir.
Doğru tabii o da var
-Reklam-
0 oy
(827 puan)

Disardan alinan giysiyi hastane kabul edermiki. Cunku hastanedekiler steril.hepsi otoklav denilen bir makineden geciyor. Ve sterilize ediliyor.  Steril olmayan hic bir seyi ameliyathaneye kabul etmiyorlar. Bu sezeryan icin gecerli. Normal dogum icin dogumhaneyede kabul edeceklerini sanmiyorum. Sezeyanda da normal dogumda da belden asagi komple acilacak. Sonucta kiyafetle dogum yapilmaz. 

. Bunu bi kadin dogum doktoru tasarlamiş, steril olarak gönderiliyormuş ama, hastanelerin de belli kurallari var o yüzden  kabul etmeyebilir, haklisiniz.
Tabii ki dogum esnasinda illa ki olacak o ama oncesindeki muayenelerde falan mahremiyeti korumaya yardimci oldugu iddia edilmiş, bi de rengi deseni falan hoş. Belki de bi pazarlama stratejisinden ibaret:)
(827 puan)
Muayane sirasinda olabilir belki ama ilk doktorunuza sorun bosuna para vermis olmazsiniz.
0 oy
(58 puan)

Ben özel hastanede 3 yıl önce yaptım dogumda o zaman verdikleri önlugu red ederek giymedim kendi goturdum boydan geceligi giydim önü dügmeliydide baya rahat ettim verdikleri hem cok kısa hemde her yeri acık sadece sırttan baglamalı biseydi 

Evet bazi önlükler gerçekten çok çirkin her an yer yerin açilicakmiş gibi değil mi?
Hijyen acısından itirazlari olmadi mi peki gecelik giymenize?
(58 puan)
Yok her hangi biseyler demediler ben bu önlügü giymek istemiyorum dedim tesettürlüyüm kendi geceligimi giyicem dedim bisey demediler bu arada dogumum normaldi belki sezeryan olsaydı karşı çıkarlardı ama normal oldugu icin pek bisey diyen olmadı
(58 puan)
Bu arada affedersiniz ama geceligim beyazdı ve maf olmuştu tabi ama rahat ettim o igrenç seyi giymedim zaten arkası tamamen acılıyodu yürürken falan denedim öncesinde
Olsun mahvolan gecelik olsun nolcak  sonucta vucut mahremiyetini korumus oldun ve rahat ettin. Ben de o onlukleri gordukce nasil olacak diye dusunuyorum hep.
(58 puan)
Eger dogumunuz normal olursa sizde giymek istemedinizi söyleyin inşaallah anlayış gösterirler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 694 göst.
17 Aralık 2019 Doğum kategorisinde Pıtırcık (346 puan) sordu
0 oy
7 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 370 göst.

651,490 soru

3,429,264 cevap

4,261,778 yorum

184,135 üye

...