0 oy
436 göst.
Doğum kategorisinde (63 puan)
Selamlar herkese. 

Malum doğumu bu zamanlara gelen anne adayları olarak telaşlıyız.

Hastane çantamızda da ona göre değişiklik yapmak lazım diye düşünüyorum sizce ?

Ben kendime ait çatal, kaşık, peçete bardak tarzı şeyleri yanıma alacağım. Birde sezeryan olma ihtimaline karşı küçük kahve makinesiyle kahve alacağım dışarı çıkmak zorunda kalmayalım diye. 

Bebeğin yatağına örtmek için ince bir bez alacağım, aynı zamanda kendim için ve refakatçi için bir yastık kılıfı.

Var mı başka önerileriniz hep beraber fikir alışverişi yapalım. 
Gebelik haftası 31

6 Cevap

0 oy
(150 puan)
Hastanese yatmalık her durumda çarşaf yastık kılıfı zaten alıyorduk yanımıza ama bebek için olan kısmı atlamışım nasıl aklıma gelmedi çok teşekkürler battaniye falan idare ederdikte yinede daha sağlıklı olur uzun kalmak zorunda kalırsak.
-Reklam-
0 oy
(739 puan)
Tuvaleti temzlemek için çamaşır suyu alcam bebeğin yatacağım yeri silmek için beyaz sirke alcm ketıl alcam sütüm gelmezse mamayı kendim yapıp vercm odada bebeğe bana anneme çarşaf yastık kılıfı içme suyu alcm 
0 oy
(312 puan)
Yastık kılıfı çok mantıklı. Virüse yüzden bulaşıyor zaten(ağız, göz, burun). Yazdığın için çok sağol. Bende ekleyeceğim çantama. 
0 oy
(510 puan)
Kendimize ait çatal falanda gerekiyor degilmi ne olur ne olmaz bhde ona göre koyayım cantalama zor oldu böyle 
0 oy
(1,544 puan)
Çok iyi fikir ben de böyle düşünmüştüm çarşaf da alcam ben yataklara sereriz direk. Resmen nevresim takımı götürcem bana anneme bebeğime. Mayıs sonu sıcak olur yorgana ihtiyaç duymayız heralde ince pike götürürüm annemle bana. Bebeğe zaten battaniye alcaz. Çatal, kaşık kağıt bardak, sirke, temizlik malzemesi, banyo terlikleri anneme ve bana, havlu mutlaka 3 tane alırım. 
0 oy
(6,116 puan)
Çok iyi düşünnüşsünüz. Bende öyle hazırladım valizimi, kendime ve eşime yanımda kalacağı için çatal kaşık çay kaşıgı falan aldım plastik bardak alıcam birde bardak yıkama derdi olmasın diye. Havlu, yastık kılıfı kendime, bebeğin yatagı için alt çarşaf, kahve makinesi su ısıtmak için. Çöp poşeti de bulundurun yanınızda. Kahve ve komposto lar üzüm kayısı incir hoşafı birer şişe yapıp alıcam, rezene kimyon çayı bitki çayı demliği koyucam birde. Kolonya dezenfektan ve sıvı sabununuzuda alın bence aktivex alıcam bir şişe koyucam ben. Birde tuvalet için kücük bir fısfıs yapın çamaşır suyu sirke dezenfektan karışımlı girdikçe temizleyin. Aklıma gelen bunlar inşallah faydalı olmuştur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
13 Ocak Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esleme (134 puan) sordu
0 oy
1 cevap 183 göst.
25 Mayıs 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Hakima (27 puan) sordu
0 oy
9 cevap 255 göst.
12 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nzlcn9856 (190 puan) sordu

648,239 soru

3,416,932 cevap

4,247,619 yorum

183,239 üye

...