0 oy
320 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Bebeginiz ne sıklıkla hareket ediyr. Bazen cok hareketli bazen hic hareket etmuyr gibi anlayamiyrm. 20. Haftadan itibaren harektlerini hissetmeye basladim gunde bir iki kere aktif oluyr. Ara ara nadir tekmeler atiyr. Dunden beri pek hareket etmiyr endiseleniyrm. Cok az hissettim sanki tam anlayamiyrm. Neden boyle. carsamba kontrolum var.
Gebelik haftası 23+3

4 Cevap

0 oy
(4,752 puan)

Her bebeğin yapısı farklı oluyor. Ona çok fazla takılmamak lazım. Benimki de hiç durmuyor 18. Haftadan beri. Ne zaman uyuyor anlamıyorum:D

(6 puan)
Endiselenmelimiyim ilk hamileligim tedirginim sanki hareket yok gibi anlayamiyrm.
(4,752 puan)
Daha yeni hissetmeye başlamışsın büyüdükçe daha keskinleşiyor hareketleri. Her bebek çok hareketli olacak diye bir şey yok. Endişelenme
Aynen her bebek farkli arkadasiminkide benimkide 20 haftalik tam ayniyiz onunki kız. Mesela o diyoki sabah aç olunca hep hareketli durmuyo yemek yiyim diye. Benimkide erkek tam tersi sabah hicbisey yok. Yemek yiyorum falan aksama dogru bir basliyor gece duruyor :))
-Reklam-
0 oy
(165 puan)
23+3bende canm sabah kahvaltıdan sonra az biraz hareketli oluyor bide akşam yemekten sonra gece uyumadan bşr iki tekmeliyor bu ama bende bazen korkuyorum hareket etmediği oluyor uzun bir süre sola yattım dinlendim şekerlş şeyler yedim gene bozmadı istifini sonra uzun bir süre sonra bir iki oynadı keyfine bağlı yani canm endişelenme  :) 
0 oy
(830 puan)
Ayni hafta ayni gundeyiz cnm bnmkide öyle erkek cinsiyeti tembel biraz bizmkiler heralde:)
0 oy
(212 puan)
Postu şimdi gördüm bende aynı soruyu sordum merakla bekliyorum endişe ediyorum 2 gündür hissetmiyorum 

651,053 soru

3,427,392 cevap

4,259,922 yorum

184,012 üye

...