0 oy
345 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (6 puan)
Merhaba kızlar adetim de 7 gün gecikme oldu kahverengi akıntı geldi ve 1 gün sonra âdet oldum normal adet sürem 6 gün ve yoğun oldurum bu sefer 3 gün sürdü ve yoğunluk da yaşamadım sizce neden olabilir fikri olan varmı acaba yaşayan varmı bu durum mu hiç ?

3 Cevap

0 oy
(467 puan)
Senin yaşadığın durumun aynısını yaşamıştım canım bi daha ki ay normale dönmüştü. 
(6 puan)
Gebelik düşüncesi vardı canım ondan dolayı şüphe yaşıyorum ya
-Reklam-
0 oy
(584 puan)
Canım benimde böyle oldu ertesi gün kan tahlili yaptirdim 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim.Iki haftada bir adet olurdum adet günümde lekelendim 3 günde baya koyu kahverengi kanamam oldu 4. gün adetim bitince suphelendim normalde 8 gün suruyor ve illaki 3 gün yagun geciriyorum.Gebelikte dusundugum için hemen suphelendim.
(6 puan)
Erken gebelik testi yaptın mı peki canım yoksa direk kan tahlili mi verdin
(584 puan)
kan tahlili verdim canım direk.
(6 puan)
Bir kaç gündür de bulantı oluyo sabahları hastaneye de gitmeye korkuyorum şuan ne yapsam hiç bilemedim
(584 puan)
saglik ocağina gide bilirsin sabah saat 10 kadar tahlil yapiyorkar.Ben saglik ocaginda yapmistim.Istanbul da oturuyorsan onu bilemem bir seneye kadar tahlil yapilmiycalmis saglik ocaginda k8z kardesim gittide öyle dedil÷r.
0 oy
(306 puan)
Benim adetim çok düzenliydi ama bi anda bozuldu hormonlar a baktılar kist filan varmı bakıldı hiçbir şey yokmuştu ama 1 yıl boyunca düzensiz oldu geç olduğu erken olduğu çok olduğu az olduğu oldu en son adet söktürücüyle adet oldum sonra doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım hamilelik denemek istedim ama düzensiz olduğu için olmaz di3 düşünmüştüm ama hamile kaldım

651,047 soru

3,427,363 cevap

4,259,891 yorum

184,011 üye

...