0 oy
527 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Sorum başlikta
Gebelik haftası 35

2 Cevap

0 oy
(122 puan)

Yozgati bnde arastiriyirum. Ama şimdilik özel bir muayenehane var ona gidiyorum .. 

(298 puan)
Toparlanman icin daha cok erken ben dusen keseyi gördüm ebe gözümü kapatti görmeyim diye gormustum unutamiyorum senesi geldi hala aglarim plesenta falan dusmeyince benide bayiltip kurtaj yapmislardi kolay değil yani biliyorum ama yerini doldurmak isteyeceksin benim 10 ay sonra oldu oyle hemen arkasına olur diyolarda denemedik bile acele etme sende iyice toparlan
(122 puan)
Normalde sorgunda bir doktor vardı bn sorguna gittim ama doktor randevu hastalara bakıyormuş sadece ve acil hasta olmayınca ayakta hasta almiyormus üstelik Çarşamba cuma günleri de yoktu.. böyle olunca bn de şehir hastanesine randevu almıştım 23 marta oda korona artınca orayada gidemedim mecbur olarak Kadriye turguta gittim ..  o gün bebeğimin kalbinin durduğu gün görevlendirme doktorların geldiğini o gün öğrendim geç kalmıştım yani .. ama aklimda bulunsun belki ilerde olursa ona giderim ..
(122 puan)
Heyecanlı anne .. yok bnde hemen istemiyorum doktorda zaten uyardı üç ay bebek yasak dedi ..  biraz toparlanmak istiyorum ... Çok zor demi Rabbim yaşatmasın bir daha .. alışıyorsun hayatını o bebeğe göre sekillendirip Yemene icmene dikkat ediyorsun ama işte nasip olmayınca olmuyor bn çok dikkat ediyordum bir ay progestan kullanmisrim ..
(20 puan)
Ben akdağmadeni ilcesindeyim. Ilk gebeligimde 6+5te kalbi durmuştu sorgundaki güven hastanesine gitmiştim semra hanim vardi o zaman.genel  anesteziyle kürtaj olmuştum. 4 ay sonra kızıma hamile kaldim sorgun devletteki ilkay hanima gittim harika bir insandi doğumumu orda yaptım. Simdi oğluma hamileyim keşke ilkay hanim olsaydi  da yine ona gitseydim iyi doktorlar yozgatta durmuyor maalesef..iyi doktor ararken araştırmaya başladım işte..insallah her sey yolunda olur siz de tez vakitte toparlanirsiniz ve burdan bebis haberinizi verirsiniz..
(122 puan)
Beren66 evet Güven hastanesi kapandı . Şuan da da sorgunda başka bir doktor var .. inşallah bebeğinizi sagliklica alırsınız kucağınıza .. Rabbim sağlık versin .. bn sorguna yeni geldim sayılır 7 aylık evliyim daha yeni alışıyorum yozgata sorguna :))
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Merkez bilmiyorum canım ama bogazliyan da özlem hanım çok iyi bir doktor çok da ilgili 

648,745 soru

3,418,727 cevap

4,249,624 yorum

183,369 üye

...