Merhaba duygucum. Sanırım seni en iyi ben anlıyorum. O ağrı bikaç kez bendede oldu. Bıçak kesmesi gibi değişik Bi batar giriyo. Bence bişey olmamıştır içini rahat tut.
Bende çok endişeliyim benimde en başından beri kabızlık vardı.çok zorlanıyorum. Üç gündür o kabızlık kendi kendine geçti. Karnım indi sanki yumuşacık oldu.
Bende çok korkuyorum noldu böyle birden diye. Hatta bu sabah doktoru arayıp randevüyü erkene almayı bile düşündüm. Napayım bilemedim.
Ah Bi kıpırdasalarda bizde rahatlasak. Bide ben bikaç gün önce bikez kıpırdama hissettim gibi oldu bidaha devamı gelmedi.
Ayrıca kilo alımımda durdu. 3 haftadır 64 kiloyum. 5 kilo alıp öyle kaldım.
Yani anlayacağın aynı dert bendede var. Artık şu kontrol günü gelsede ne olduğunu anlasak. Bidaha böyle 5 hafta beklemek istemiyorum. Daha erkene randevu verin dicem:)