0 oy
375 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (308 puan)
düzenledi
Merhaba 15+5günlük hamileyim hepimizde oluyodur mutlaka ya bişey olduysa korkusu. Geçen sabah sağ tarafımda çok büyğk acı olmuştu yatakta dönerken çok şükür kanama filan olmadı.

Aklıma biley geldi. Ben normalde çok az yiyen bir insandım. Hamile olduğumdan beri çok sık acıkıyorum. Bu iştahım olduğu sürece bebeğim iyidir diyebilirim değil mi?

2 Cevap

0 oy
(764 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Merhaba duygucum. Sanırım seni en iyi ben anlıyorum. O ağrı bikaç kez bendede oldu. Bıçak kesmesi gibi değişik Bi batar giriyo. Bence bişey olmamıştır içini rahat tut.

Bende çok endişeliyim benimde en başından beri kabızlık vardı.çok zorlanıyorum. Üç gündür o kabızlık kendi kendine geçti. Karnım indi sanki yumuşacık oldu. 

Bende çok korkuyorum noldu böyle birden diye. Hatta bu sabah doktoru arayıp randevüyü erkene almayı bile düşündüm. Napayım bilemedim. 

Ah Bi kıpırdasalarda bizde rahatlasak. Bide ben bikaç gün önce bikez kıpırdama hissettim gibi oldu bidaha devamı gelmedi. 

Ayrıca kilo alımımda durdu. 3 haftadır 64 kiloyum. 5 kilo alıp öyle kaldım. 

Yani anlayacağın aynı dert bendede var. Artık şu kontrol günü gelsede ne olduğunu anlasak. Bidaha böyle 5 hafta beklemek istemiyorum. Daha erkene randevu verin dicem:) 
(308 puan)
Ya bende virüsten korkuyorum ama koşa koşa gidiyorum yine de doktora. Çok zormuş gerçekten ve bundan sonra hayatımız hep onun için kaygılanmakla geçecek sanırım:) anne baba olmak çok zormuş çook annemi şimdi anladım derler ya şimdiden anlıyorum ben:)
(764 puan)
Canım Aylin hanım bişey olmaz merak etme korkma yazmış
(308 puan)
Sağol söylediğin iyi oldu sanki bana demiş gibi oldu valla:) deneyimli tabi o biz evham da yapıyoruz mutlaka. 3.aydan sonra allah korusun riskli zamanları iyice geçmiş oluyoruz aslında keşke az daha rahat olabilsek
(764 puan)
Aynen canım bende öyle düşündüm. Kadın riske atarmı demi. Gel bakalım der. Demekki biz evham yapıyoruz. Çok düşünmemeye karar verdim:))
(308 puan)
Bende o kanama olduğum zaman teşekkür etmiştim ilgilendiği için çok önemli olduğunu düşünseydim gelirdim de dedi. Öyle dedikten sonra aylin hanım tamamdır dedim ben kesin onunla devam edicem dedim. O zaman kanamanın rengini filan sordurmuştu telefonda bana. Onlar anlıyor gerçekten.
-Reklam-
0 oy
(1,055 puan)
Endise normaldir.kanama olmadigi surece sorun yok sanamam.istahlada alakasi yok.ben 23 haftadahareketlerini hissedene kadar hep yasadimsizin duygunuzu.her dr a gidisimde ohhh yasitor bisey olmamis dedim.yatmayla bisey olmazmis.sert darbe olmadigi surece.o ağrılar hep oluyor.hapsirinxa ici cikiyor insanin.sikinti yok
(308 puan)
Çok sağolun teşekkür ederim. Aynı sizin gibiyim elim ayağım buz tutuyor inanın doktorun yanına girerken. İnşallah en kısa zamanda bende hareketlerini hissederim daha rahat ederim o zaman
(553 puan)
Aynen bnde hep öyle diyorum kalp atsislarni duyunca ohh çok şükür yasyr diyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.

654,812 soru

3,442,004 cevap

4,276,067 yorum

185,001 üye

...