0 oy
335 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
düzenledi
Kızlar bulantı ilacı kullanıyordum baya da etkiliydi fakat 3 4 gündür işe yaramıyor mu bulantılar mı arttı anlamadım 3 4 kez kusuyorum bulantı hali çok sık 10 hafta 3 günlük şuan neden böyle olmuştur sizce aklına bişey gelen varsa yazarsa çok sevinirim. 
Gebelik haftası 10

6 Cevap

0 oy
(63 puan)
3haftadır doğum yaptım çok şükür. Darısl başınıza. 41haftada doğurdum. Son haftaya kadar bulantı ilacı kullandım. Bazen etkisi oluyordu bazen olmuyordu. Doğurduğum güne kadar kustum. O yüzden çocuk kilo aldı ben  almadım. 
(7 puan)
Neden öyle oluyor acaba yaa bende korktum ne değişti acaba diye hayırlı olsun bu arada :) doguma kadar nasıl sabrettiniz cidden ya bazen boşluga düşüyorum ben geçmiycekmiş gibi
(63 puan)
Valla bi hastaneye giderdim muayineye yol boyu kusardım. Bi arabaya binerdim zorla dışarıya atardım kendimi. Çocuğun kilosu normal devam ederse merak etme sadece senin hamileliyin de böyle işte. Patlıcana, kırmızı ete bakar kusardım. Her sabah yemekden sonra  ilacını düzenli al. Kan vitamin ilaclarını eksik etme. Hele o vitamini yutup kokusuna dayanamayıp kusardım))) şuan eski kilomdayım. 70kiloyla doğum yaptım 3 hafta önce dediyim gibi. Şuan 59 kiloyum. Hepsi ödemmiş kilo almamışım. Çocuk 3,5 doğdu. İnşAllah sağlıcakla alırsın çocuğunu kucağına.
(7 puan)
Ay inşallah içim rahatladı biraz Allah herkesin yardımcısı olsun cidden anne olmak kolay değilmiş ufaktan başladık :)
-Reklam-
0 oy
(43 puan)
Kusmak iyi diyorlar leblebi ye  çubuk kraker ye gecer ınsallah  dikkat et yediğine ama.korkma kusmaktan birsey olmaz iyi düşün iyi olsun
(7 puan)
Valla onlar fayda etmedi bana da Bi ilaç kurtarmıştı oda etki etmeyince korktum Bi an inşallah dediğiniz gibi olur iyi düşünmek lazım hep
0 oy
(401 puan)
3-4 normal diyor doktorlar bn günde en az 8 defa en çok 15 defa kusıyordum 13 kdr böle dvm etti sonra yavaş yavaş azaldı şimdi ara sıra oluyor kusmam ama bulantım hep ve  ilaç içtiğim de  üçe dörtte düşüyordu kusmam şükrediyodm zofer kullandım bn 
(7 puan)
Al benden de o kadar valla herkes 3 ay sonra geçer korkma diyor o üç ayık bitmesini bekliyorum geçmezse o zaman korkulu süreç başlıyor bana da :)
(7 puan)
O meyveyi yemek için sabrediyorum :)
(401 puan)
Bnm 4 ayım ama geçmedi azaldı  o meyveyi 5 yıldır bekliyorum :) böle iştahla yemek yiyenlere imreniyorm bn ne yesem atıyorum :)
(7 puan)
Haketmişsin o zaman onu yemeyi Allah saglıklı kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. Sanırım benim de en çok kıskandığım elinde önünde yemek dolu doymayan anniş ler :)
(401 puan)
Amin inşallah canım inşallah :)
0 oy
(144 puan)
Sende en azından birazda olsa hap işe yaramış şükret valla. Ben iki hap denedim hiç işe yaramadı. Baya mide bulantım var ve hiçbir şey yiyemiyorum. Ben kusamıyorumda. Geçsin diye dua ediyorum valla.
(7 puan)
Öyle diyince Bi an bitmiycekmiş gibi oldu allahımmm
(144 puan)
Yok canım sen öyle dediğime bakma çok çabuk geçiyor. Ha gelişti mi ha kilo aldı mı ha cinsiyetini öğrenicez ha bu ha şu derken geçiyor görüceksin. Benim ikinci hamileliğim. İlkinde de yaşadım bunların aynısını.
(7 puan)
Valla mı benim ilk bana süreç bitmiycek gibi geliyor :) valla şuan ki korkuyla 2 yi düşünmek valla zor :)
(144 puan)
Öyle geliyor ama emin ol isteyeceksin ikinciyi :))) annelik böyle birşey. O kadar zorlanmana rağmen yine isteyebiliyorsun. Ben de diyordum tek yeter diye ama :)
(7 puan)
Bu dediğini unutmuycam galiba herkes unutuyor sonrasında :)
0 oy
(92 puan)
Benimde midem çok kotu kusamıyorum kusucak gibiyim hep baygınlık geçiriyorum resmen ☹ bide bende çok üşüme oluyor 
(7 puan)
Bende kustugum da titreme falan geliyor çok zor cidden 9 ay sanki geçmiycekmiş gibi siz ilaç kullanıyor musunuz
(92 puan)
Hayır kullanmıyorum doktora gitmedim gidersem doktora şikayetlerimi solicem belki ilaç verirse iyi olurum
(7 puan)
Kullan kullan yoksa zor gerçi ilaçla da zor illaki o çekilicek sanırım :(
(92 puan)
Allah yardımcımız olsun canım
(7 puan)
Çok içten aminnnn diyorum :)
0 oy
(428 puan)

bende 10 haftalıkken bulantı ılacı ıse yarıyodu 2 haftadır hıc ıse yaramıyo hatta ıçmeyı bıraktım dun 4 tane serum yedım ertesı gun gene aynı dayanamıyorum daha sunu yazarken bıle mıgdem agzımda :(

(7 puan)
Bende yemek yiyemedim inan kabak çekirdeği biraz sakinleştiriyor onu yiyorum Allah yardımcın olsun valla ya :( hastaneye gitmek bile zor şu zaman da
(428 puan)
eldrn ayaktan dustum mecbur gıttım 7 kılo verdım gıtsem ne olur gene aynıyım

İlgili bir soru bulunamadı

651,221 soru

3,428,118 cevap

4,260,665 yorum

184,063 üye

...