0 oy
268 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (108 puan)
Kızlar dün akşam duşa girdim duştayken ve sonrasında çok kötü oldum. Baş dönmesi, aşırı halsizlik, elden ayaktan düşme hissi yaşadım. Çıktıktan sonra ayak bileklerimin şiştiğini ve hafif morardığını fark ettim hemen uzandım biraz. Bugün ise hafif bi halsizlik var üzerimde ve sürekli aşırı sıcak basıyor oturduğum yerde terlemeye başlıyorum ki ev sıcak değil o kadar. Şimdi de karnımın alt bölgesinde adet ağrısı gibi bi ağrı var sebebi ne olabilir? Hakkınızı helal edin çok uzun oldu... İlk gebeliğim tecrübeli annelerden cevap bekliyorum inşallah. Şimdiden teşekkür ederim güzel anneler :) 
Gebelik haftası 28+5

1 cevap

0 oy
(1,858 puan)
Canm Bi doktora git açılma felan olabilir ağrı normal değil. 

Ve banyoda çok sıcak su kullanma olabildiğince ılık kullan. Halsizlik baş dönmesi felan çok sıcak su kullandığın için olur. Ve banyoda ayaklarına arada Bi soğuk su dök tansiyonunu dengeler baş dönmesi olmaz. Peygamberimizin sünneti hem. 
(108 puan)
Su çok sıcak değildi ya ılıktı ilk defa öyle oldum.. Açılma falan diyince korktum şimdi ama hastane çok uzak bana anca yarın gidebilirim..
(1,858 puan)
Çok fazla bedenini yorma şu an yat dinlen kanlı yada kırmızımsı akıntı felan olursa hemen hastaneye git yada acili ara derim.
(108 puan)
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-

648,093 soru

3,416,214 cevap

4,246,682 yorum

183,180 üye

...