0 oy
853 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
Herkese İyi Geceler yakın zaman inşallah doğum yapacağım . Özel veya kamu hastane  kuralları  çerçevesinde eşim ve kız kardeşim kalabilirmi yanımda ? Yoksa sadece bı kişi mi ? Yakın zamanda bu durumu yaşayaniniz var mı? 

12 Cevap

0 oy
(72 puan)
Bunu bende merak ediyorum 
-Reklam-
0 oy
(25 puan)
Sali gunu dogum yapicam cnm. Sadece 1 kisi kalabiliyomus ve degisimsiz oluyomus
(9 puan)
Tamam canım teşekkür ederim.
(72 puan)
Eşimiz göremicek mi yani kısa süreliğine de olsa
(25 puan)
Benim eşim gelicek beraber kalicaz hastanede. Suan ziyaretci asla kabul edilmiyomus. Ama yinede dogum yapicagin hastane ile gorus belki insiyatif kullanirlar
0 oy
(545 puan)
Canım benim yanımda annem kalıcak ve sadece yanıma eşim gelebilicek özelde durum bu şekilde devlette ziyaretçi yasak yani özelde de yasak doktora özellikle sordum kimseyi kesinlikle kabul etmiyoruz ziyaretçi olarak eşin gelebilir cümbür cemaat aile akraba gelmesin dedi eve geçince de kimseyi kabul etmeyin dedi yani özel hastaneyse eşin kalabilir devlette erkek kabul edilmiyo ve tek bi kişi kalabilir refakatçi olarak 
(1,055 puan)
OoooOh oh ne guzel:))) zaten dogum yapmisim.ilk dogumum yok ustunu basini toplaydi.kurdele takti.ivir zivir.dogumu yapayim.evime geceyim.dinleneyim.du koronada gecsin.isteyen gelir.isyemeyen cani sagolsun.ben kimsenin gelmesini isteniyirum şahsen. Akrabsm yok zaten bulundugum yerde.bir iki arkadas onlarda biraz gorsele onem veriyor. Sonra bisey yapmamıştı felan fisman olmasin.ben sadece kizima odaklanmak istiyorum.1 yasi a girsin görürler. Acele yok.zate yeni dogmus bebegin nesini gorcekler.olmasada korona var diycem :) hediye neyim de istemiyirum.bende ugrasamam bu hamile halimle.
(75 puan)
:))) duygularıma tercüman oldun ;) :))
(1,055 puan)
Hec degilmi? Iki caput alicak.ben onca ugrasacagim.yok bunlar dogumdsn once bi strese girdim zaten basladilar kapi susu.isimli cikolatalar.baby showerlar.yok ikramlik ne yapicanlar.diyirum kimsem yok hastahaneye grlicek biz variz diyor arkadasim.icimden dedim oldu.gozlerim doldu  :) ne anam ne bacim var yardim etcek kostur kostur ki ikram icin 3.5 arkadasa neymis show olsun.yok kardesim bizden uzak olsun ama  bu koronadan allah razi olsun.bi yaaina girene kadarda korona var diyip oyaliycam.istemiyirum çünkü.
0 oy
(42 puan)
Bende yeni doğum yaptim esim ve annem yanımdaydı özel hastane 
(42 puan)
Ve kardeslerim de ziyarete geldiler sorun olmadi
0 oy
(1,161 puan)
Bn istanbuldaym ailem kayinpderlerm falan memlektee eşimden başka kimse yok devlet sa almazmi eşimj
0 oy
(6,116 puan)
Tek kişi kalıyor ve refakatçi değişimine izin verilmiyor benim hastanem de 
0 oy
(85 puan)
Benim eltim bügün devlet hastanesinde doğum yapti esi ve diğer eltim refakatci olarak kaldi. Bir sıkıntı çikmadi çok şükür..
(89 puan)
Hangi il cnm
(85 puan)
Çanakkale canım
0 oy
(52 puan)
Benım gıttıgım devlet hastanesınde tek kişi kalabiliyor degışımsız o da bayan olucak eşim de sadece bebek dogdugun da gorebılıcek onun dısında kimseyi kabul etmıolar. 
0 oy
(274 puan)
Bugün biri paylaşmış sadece eşimi aldılar hiç böyle hayal etmemiştim falan diye sanırım bir tek eş 
0 oy
Değişim siz tek refakatçi kalıyor devlette zaten eşin kalmasina da izin vermiyorlar belki veren yerler vardır kesin konusmayayim. Ben bir ay önce özelde yaptım o zamanda durum aynıydı annem kaldı yanimda ama biz farklı ilden gittiğimiz için eşimi de doğum sırasında sonrasında aldılar hatta doğum sonrası hafta sonuna denk geldi servis baya boştu bizimle birlikte 3dogum vardı o yüzden eşimin sürekli girmesine birşey söylemediler izin verdiler 
0 oy
(31 puan)
Özel bı hastanede çalışıyorum sağlık bakanlığı tarafından yasaklandığı için tek refakatçi kalabiliyor 2. Yasak ziyaretlerde aynı şekilde 
0 oy
(1,055 puan)
Oh oh ne guzel.zaten dogum yapmisim.ilk dogumum yok ustunu basini toplaydi.kurdele takti.ivir zivir.dogumu yapayim.evime geceyim.dinleneyim.du koronada gecsin.isteyen gelir.isyemeyen cani sagolsun.ben kimsenin gelmesini isteniyirum şahsen. Akrabsm yok zaten bulundugum yerde.bir iki arkadas onlarda biraz gorsele onem veriyor. Sonra bisey yapmamıştı felan fisman olmasin.ben sadece kizima odaklanmak istiyorum.1 yasi a girsin görürler. Acele yok.zate yeni dogmus bebegin nesini gorcekler.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 497 göst.
10 Mart 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
2 cevap 475 göst.
29 Şubat 2020 Doğum kategorisinde Serappckr (76 puan) sordu
0 oy
2 cevap 321 göst.

651,019 soru

3,427,231 cevap

4,259,759 yorum

183,999 üye

...