0 oy
249 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (275 puan)
Sorum yukarıda hanımlar

1 cevap

0 oy
(85 puan)
Ben çanakkaledeyim. Eltim ikigün önce doğum yapti. Bende 38+2 günlük hamileyim ve doğumu bekliyorum..
(275 puan)
Merhaba canım. 33 haftalığım bende. Bozcaada da yaşıyorum.  Sıkıntılı bir hamılelık geçiriyorum başından beri. Ara ara kanamalar oluyor geçiyor. Doktor uzaktan ılgılenıyor ama muayene kontrol olamıyorum çıkamıyorum adadan. Dun saglıkocagına gittim yine kanamam var dıye. Her zamanki gibi hiç bişey yapamayız dedıler kalbını bıle dınlemedıler. Tansıuonuma bile bakmadılar.. Çanakkale ye geç buraya gelme dedıler. Erken doğum rıskım var. Gemi hafta 1 gun ve iskelede otobüs yok artık. Aracımız yok. Eğitimde kanama olduğunda sevk edılırsın için rahat olsun demişlerdi.. Ama ben ne zaman gitsem azarlanıyorum ve bebegıni umursamayan biriymişim gibi muamele görüyorum..
Dunkü doktor hamilelerin kalabılecegı yerler var devlet karşılıyor şimdi git bekleme dedı. Sevk etmediler daha önce olduğu gibi. Araştırdım sadece devlet hastanesinde doğum yapan Annelerı bebegı küvezdeyse falan ayrı kalmasınlar dıye 4 tane iki kişilik toplam 8 kişinin kalabıleceği oda varmış. Devlet hastanesını aradım durumumu bıldırıp bılgı almak için.. Sancı da oluyor ara ara. Bi kaç yere bağladılar baya bekledim telefonda. Doğum hemşiresi ne bağladılar bılgı verecek dıye. Adadan arıyorum kanamam var burada böyle bişey den bahsettiler doğuma kadar gıt orada kal dedıler bılgı almak istiyorum dedim. Yardımcı olamam hastam var deyıp yuzume kapattılar..
Sağlıkocagı hiç bişey yapmıyor. Ben adadan çıkamıyorum araç yok kalacak yer yok. Ve tek başıma yuruyemıyorum bıle. Eşim tutuyor oyle yuruyorum. Saglıkocagındakıler laf söylüyor sadece.. Devlet hastanesını arıyorum bılgıbalamıyorum yuzume kapatıyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.. Haftaya cuma gemi var. O zamana kadar Bi araç ayarlayabılırse eşim geçicez. Olmadı kaymakama çıkıcaz..
Burada saglıkocagında söylendiği gibi benım gidip doğuma kadar kalabılecegım devletin karşıladığı, kalınabılecek Bi yer var mı duydunuz mu 33. Haftamdayım
(85 puan)
Öncelikle rabbim sağ salim kucağina almayi nasip etsin bebeğini. Hiç bir bilgim yok inanki. Virüs yüzünden disari çikmiyorum inanki. Òyle oluncada insan pek bilgi sahibi olamayor. Siz yinede arastirim derim. Face de gruplar var oradan sorabilirsiniz. Öyle birsey varsa size bilgi vereceklerdir
(275 puan)
Tamam canım sagol.  Sende inşallah saglıkla alırsın yavrunu kucagına
-Reklam-

644,130 soru

3,402,103 cevap

4,229,518 yorum

182,159 üye

...