0 oy
406 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (558 puan)
düzenledi
Kızlar bugün kontrole gittim 35 haftam bitti artık bebeğimin gelişimi iyi cok şükür doktorum sadece plesentada kireçlenme var dedi sıvısı da sınırda dedi bu hafta da böyle olmaması gerek dedi aslında 37. Haftadan sonra olsa normal karşılanır dedi benle alakası yokmuş bu durumun hani yemem ve içmemle alakalı bebeğin böbrekleriyle ve çişini salgılamasıyla alakalıymış bide en önemlisi bebeğin kalp atışları ritmi önemli dedi o yusden nts ye girmemi istedi girdim sancım yok tabi kalp atışları bana göre iyiydi ama doktorum ameliyata girdiği için sonucumu gösteremedim oraya bıraktım seni arayacağız dediler o kadar bu haftada böyle sorunlar yaşayan varmı ? 

1 cevap

0 oy
(355 puan)
Benim bebeğimin de suyu sınırdaymış riskli gebelikten takip ediliyorum.gelişimi de 1 hafta kadar geriden geliyor. Erken doğum riskim var.yine de düşünmemeye çalışıyorum.hersey yolunda gibi pozitif düşünüp yediklerine dikkat edip dinlenmeye çalışıyorum.

Bence sende doktorundan haber bekle.sıkma canını iyi şeyler düşün. 
(558 puan)
Erken doğum riskin var demedi doktorum bebeğin gelişimi genel olarak iyi dedi sadece sıvısında ve plesanta öyle her hafta takip edicez dedi bu kadar cok kafama takmıyorum ya Allah’ın izniyle bişey olmaz sende iyi düşün hep inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı
-Reklam-

652,931 soru

3,434,909 cevap

4,268,178 yorum

184,522 üye

...