0 oy
347 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
Ankara'ya kontrol ve doğum için tercih ettiğiniz hastane neresi? Özel ise fiyat detaylarını verir misiniz? 16 hafta olduk hala karar veremedim hastane konusunda.

4 Cevap

0 oy
(1,488 puan)
 daha önceki gebeligimde cok araştırdım özel e gittim doğum paketi aldim kucağıma alamadım ve bi sebeple güvenim yıkıldı özel e karşı.  Etlik zübeyde de ölü doğum yaptım ve gayet memnun kaldım. Şimdi 8+5 m Etlik zübeyde ye gidiyorum riskli gebeyim bugun gittim memnun kaldim sevki celen in asistani imis gayet ilgili idi kan pihtilasmasi var bende ama doğum icin insallah o zaman a gelirsek şehir hastanesi ya da yine etlik zubeyde yi dusunuyorum.
(45 puan)
Bende geçen yıl 8 haftalık bir kayıp yasadım evime yakın olduğu için etlik zubeyde hanıma gittim mecburen, yatışım oldu 2 gün kaldım. Erken gebelik servisi gayet iyiydi. Fakat dogumhane ile ilgili burda okuduğum yorumlar beni korkutuyor. Şuan 16 haftalık gebeyim. Tekrar zübeyde hanıma gidiyorum yaşadığım kayıptan dolayı kontroller oradaydı tekrar gebelik oluşunca orada devam ettim. Malum virüs sebebi ile de çok rahat başka hastanelere gidilemiyor. Hayırlısı artık özel mi devlet mi hangi hastane sorusu beni çok yordu son bir haftadır. Rahat bir doğum olsun istiyorum tabiki ama 8-10bin civarı bir miktarda vermek içimden gelmiyor.  Çocuğun geleceği için başka bir alanda kullanılabilir diye düşünüyorum nasipte varsa.
(1,488 puan)
Ben önceki gebeligimde ısrarlar özel istedim ama suan hata ettiğimi gördüm hepsi aynı değildir muhakkak ama mantıklı düşünürsek onca para yi dediğin gibi çocuğa harcamak daha mantıklı.  Doğumhane ye mecbur aldılar beni ama söyle soyluyum canim inan kendi derdinden kimseyi duymuyorsun ben de çok korktum korkarsam şayet belki normal doğum yapamam artık diye ama suan normal yapmak istiyorum som anda aksilik çıkmazsa. Şehir hastanesinde iyi fakat riskli gebeliği kendin seçemiyorsun
(45 puan)
Nasip işi galiba biraz iyi insanlara denk gelince iyi oluyor herşey. Riskli gebelik önceki kayıptan dolayı mi? Ben normal gebe polikliniğine gidiyorum bugün ordaydım hatta haftaya şehir hastanesine de bir bakayım ona göre karar vereceğim. Özel işi hala aklımı kurcalıyor ama fiyatı makul memnuniyetin yüksek olduğu bir yer henüz duymadım bulamadım.
(1,488 puan)
Aynen canim nasip biraz gerçekten ben de şehir hastanesini deniycem tabi ki bi gidip. Riskli gebeliğim ilk kürtaj oldum gelişmedi bebek sonra kan pıhtılaşması çıktı 2. De iğne kullandım ama yine kaybettim ama onun sebebi farklıydı tek yumurta ikizi idi birinin kalbi durdu 9 haftada diğeri de 20 haftaya kadar dayanabildi onu zehirlemiş tek plesenta olduğu için..  kan pıhtılaşması icin iğne kullandigim icin riskli gebelik olarak geçiyorum canim. Sağlıkla alalım kucagimiza insallah bu sefer
(45 puan)
Inşallah canım inşallah. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın..
-Reklam-
0 oy
(341 puan)
Bende ilk başka kararsizdim ama şehir Hastanesi'ne karar verdim herkeste memnun bende çok memnunum çok iyi yer
(45 puan)
Bende etlikte takipteyim şuan ama şehir hastanesinden haftaya randevu aldım. Evime çok uzak ama açıkçası güzel yorum oldukça fazla. Daha 16 haftadayim doğuma kadar olan süreçte inşalalh virüs bitmiş olursa daha rahat olur diye düşünüyorum. Haftaya gidip bakacağım bi nasıl olacak. Hangi doktora gidiyorsunuz?
0 oy
İlk sonlanan gebeliğimde de Ankara şehir hastanesine gitmistim ve simdiki gebeliğimde de orayı tercih edicem. Hastane odaları doktorları herşeyi cidden cok iyi ve odaları otel odası gibi cok temiz bi hastane doktorları da öyle. Gayet memnunum ordan.
(45 puan)
Inşallah iyi insanlar ile karşılaşırız hepimiz  ultrason çıktısı veriyorlar mı? Etlikte maalesef monitörü bile iyi doktora denk gelirseniz gösteriyorlar. Sırf bebeği görebilmek için özele gitmeyi düşünüyorum en azından bir kac sefer.
Ben almıştım ama normalde veriyorlarmı pek bilmiyorum gittiğimde öğrenicem. Rica ile almıştım ilkinde hala duruyor..
(45 puan)
Gittiğimde Bende rica edeyim bari
Verirler diye düşünüyorum ama :)
(45 puan)
Şansımızı deneriz bakalım.
0 oy
(84 puan)
Ben şehir hastanesine gidiyorum gebeligimin başından beri gayet memnunum doktorum da iyi dogumuda orda yapicam inşallah hayırlısıyla 
(84 puan)
Ama ekranı çevirip bana gösteriyor bebeği kalp atışını falan dinletiyor
(45 puan)
Ekranı göstermeleri bile yeterli bence. Etlikte o yok maalesef.
(84 puan)
Ben oraya hiç gitmedim bir kere gittim renkli ultrason için şehir hastanesi dolu olduğu için oraya göndermişlerdi hiç beyenmedim orayı.Basindan beri şehir hastanesine gidiyorum oyuzden hem temiz güzel odaları falan ıyi özel hastane gibi
(45 puan)
Iki hafta sonraya randevu aldım inşallah benim için de iyi olur bakalım gidip göreceğiz:)
(84 puan)
Inşallah canım beğenirsin tabi her doktor aynı olmuyor :))

648,200 soru

3,416,609 cevap

4,247,193 yorum

183,217 üye

...