0 oy
514 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (1,106 puan)
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce ikili tarama ve ense kalınlığı testi yaptırdım ense kalınlığı 3 cıktı başka bi hastaneye sevketti oraya gittiğimde de aynı ölçümü yapıp bebekle ilgili bir sorun olup olmadığını öğrenmek için bebegin kordonundan kan veya parca almak istediler ama bu işlem riskli ve bebeğin ölümüne neden olduğu için yaptırmadım doktor da bsy ölüp olmadığından emin değil kan testi sonuçlarıyla ilgili her iki taraftada birşey söyleyen olmadı sorun olsaydı soylenirdi diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor moralim çok bozuldu bnmle aynı durumu yaşayan var mı?
Gebelik haftası 14+4

4 Cevap

0 oy
(50 puan)
Canm benim bu konuda yaptıran tanidiklarimdan  5 cm çıkan bile var  çocuk engelli doğacak dediler fakat sapa sağlam doğdu ve hiç bir sorunu yok. Alllah herşeyin hayırlısını versin içini bozma ve rahat ol bol bol dua et. 
(1,106 puan)
Yatıp kalkıp dua ediyorum rabbim büyük bir şey olmaz inşallah. Ama ister istemez insanın morali bozuluyor. Bir şey de ciksa aldıracak değilim o yüzden amniyo sentez falan yaptırmadım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ona sığındım
(50 puan)
Banada yapalım dediler ben yaptırmadım ama eşimin ve doktorun ici rahat etsin diye ayrıntılı ultrason ve diğer testleri yaptırdım. Sende yaptır canm ondan başka sorunlar çıka biliyo ultrasonda herşeyine bakıyorlar cunki tedavisini baştan yaptırma şansın oluyo.
(1,106 puan)
Ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum zaten bakalım hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz da rahat bi nefes alırım
(50 puan)
Inslalh canm hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Devlette mi yatıracaksın özelde mi
(1,106 puan)
Amin inşallah tsk ederim. Özele gidiyorum devlet hastaneleri hem pis hem de aşırı kalabalık sıra gelmek bilmiyor
-Reklam-
0 oy
(13 puan)
Kan alınarak yapılan bir test var ben yaptırdım yurtdısına gonderıyorlar bebekte bir sorun varsa hepsi cıkıyor. Karından sıvı aldırmak dusuge neden olabiliyor. 
0 oy
(745 puan)
İkilş test üçlü test hiçbir tanesini yaptırmadım sorun çıkarıyorlar ama aslında hiç bişey yok sadece için içini yiyor. İnanıyorum ki bebeğin çok iyidir sadece dua et alaha bırak. İkili testte sorunsuz çıkan çok bebek de yok
(1,106 puan)
Allah razı olsun çok tsk ederim inşallah bsy yoktur bnde kendimi buna inandiriyorum rabbim.hayirlisini nasip etsin
0 oy
(72 puan)
Güzelim  engelli olsa aldiracak misin? Cevabin hayırsa bosver. Karnini sev onunla konus. Harika bir annesi var . Onun icin endise eden, dua eden... şanslı bir bebek. Kafani başka seyle meaguk et.  Zaten 20 haftada detayli var orada cikiyor çoğu sey ortaya. Sen avunacak bir sey  bul.  
(1,106 puan)
Aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum zaten o kadar için elverse kordonundan kan alınmasına da izin verirdim insan ister istemez etkileniyor rabbim büyük inşallah bsy çıkmaz ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bnde gidicem haftam dolunca

İlgili sorular

650,272 soru

3,424,378 cevap

4,256,538 yorum

183,764 üye

...