0 oy
813 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (4 puan)
kapalı
Kızlar 17 haftalık hamileyim. Toksoplazma ıgm 5.1 pozitf index sonucu geldi. Avidite sonucunu bekliyorum. Spiramisin kullanmaya basladım.Amniyosentez önerdi doktor ama korkuyorum. tecrübelerinizi ya da bu parazitle doğum yapan varsa neticeleri konusunda bilgi verebilir misiniz? Bebeğimin sağlığı için endişeleniyorum.
Gebelik haftası 17
Kapatılma nedeni: Eski tarihli post

3 Cevap

0 oy
(3,742 puan)
Evinizde kendiniz varsa bu ara tuvalet ve temizliği ile siz ilgilenmeyin hayvansal gıdaları iyi pişirip öyle tüketin sebzeleri iyi yıkayın toxoplazma bunaşrsan geçiyo çünkü. Burada okuyorum toxoplazma olanları amniyosentez yaptırdığını ve bebeğin etkilenmediğini sorunsuz dogum yaptığı anlatanlar oluyo ama amniyosentez tabiki size kalmış bende olsam çok tereddüt ederdim geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz 
(4 puan)
teşekkürederim desteğiniz için. avidite testim de son 1 ayda enfeksiyonu geçirdğimi gösteriyor. amniyosentez yaptıracağım. haıyrlısı bakalım..
(3,742 puan)
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
(2 puan)
Size bir şey sormak istedim amniyosentez yaptırdınız mı bebeğinizin durumu nasıl
-Reklam-
0 oy
(8 puan)
Merhaba bendede toksoplazma IgM pozitif çıktı. Siz amniyosentez yaptırdınız mı? 
(137 puan)
Merhaba kaç haftalık hamilesiniz nasıl bi yol izliyosunuz suan bende aktif olarak geriyorum bu enfeksiyonu
(8 puan)
Merhaba 32+4 haftalığım. Bi süre antibiyotik kullandım.  Benim test sonuçlarıma göre hep yalancı pozitiflik diyordu doktorlar. Doktor Amniyosentez önerdi. Amniyosentez yaptırdım. Sonuç negatif çıktı. Şuan antibiyotikte kullanmıyorum. Yalancı pozitifmiş yani.
(8 puan)
Farklı labratuvarda test yaptırı. Ben özelde yaptırdım. Sonuç negatif çıktı. Devlet hastaneleri hep pozitifti. Farklı laboratuvarlarda test yaptırmanız fayda var. Ona göre doktorunuz bi yol izler.
(42 puan)
Merhaba bende toksoplazma pozitif çıktı siz şuan ne durumda sınız bilgi verin lütfen
(319 puan)
Benimde bugün pozitif çıktı
0 oy
(7 puan)
Merhaba bu soruyu soralı çok olmuş ama belki bir umut görür ve yardımcı olursunuz aynı durumdayım salı günü benden sıvı alınacak cocuğa enfeksiyon geçtimi diye çok korkuyorum işlemden değil bebeğime geçtiyse ona zarar verir mi diye siz ne yaptınız nasılsınız sağlıkla kucakladınız mı yavrunuzu lütfen görürseniz yardım edin çok çarezim 
(336 puan)
Nasil cikti sonucunuz bebege bulasmis mi insallah herseu yolundadir kediden mi bulasti size

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 334 göst.
0 oy
1 cevap 579 göst.
0 oy
1 cevap 284 göst.

646,595 soru

3,410,991 cevap

4,240,432 yorum

182,771 üye

...