0 oy
509 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (275 puan)

Ikı aydır pembe su ve kanamalar oluyordu. Sonunda doktora gıdebıldım. Alttan muayene etmedı.  O draryolu enfeksıyon ve vajınada mantar varmış. Vardı hep zaten. O kanama pembe su enfeksıyondan olabılır dedı. Çatı muayenesıni sordum. Doğumda bakarız 3 hafta sonra gel dedı. Fitil yazdı yine.

Bi de özele gıttım ne dıye ek dıye daha sonra. O da kum döküyorsun. Taşta olabılır ama bebekten göremeyiz şimdi dedi. Kanamalar bebekle ılgılı degıl anladığım bu.  Açıklık var dıye endışe etmıyım ben ama bununla ılgılı bişey demedi ıkı doktorda. Erken doğum riski var diye diye gununu tamamlayacak inş. Oğlum :)

Benım gıbı olup saglıkla doğum yapan oldumu. Kum taş döken varmı.. Bugun yakın aralıklarla duzenli 3 defa sancım oldu. Uzandım ıyıyım şimdi. Hala kanamam var.  

3 Cevap

0 oy
(193 puan)
Benimde 27 haftalikken vardi idrar yaptiktan sonra kan geliyodu bnde kananam var dye gttim ilk kontrol etmeden drek yatis verdiler 2 gun hastanede yattim gecmisti eve geldim 1saat sonra tekrar kan gelmeye basladi 2gun bekledim dewam edince gttim alttan bakti utrasyondan bakti kan gozukmuyo dedi .. bende idrar yaptiktan sonra geliyo dedm gene yatis verdiler sonra bobreklerde sknti olabilir bebekle ilgili sknti gormuyoz dedi sukur suan kanama yok seninde mi boyle oldu kum tas dokunce sancili olmuyomu bende onu anlamadim halada tam sebebini bilmiyom
(275 puan)
Canım tuvaletımı yapınca istemsizce bişey sızıyor peçeteyle siliyorum ya kan ya pembe su. Artık tuvalete gıtmedende pembe su sızıverıyor otururken falan.  Çok sıkıntılı geçtı benım hamılelığım. Hep agrı sancı oldu.  Tuvaletımı yaparken Bı acıma olmuyor. Canım yanmıyor. Ama annem böbrek hatasıydı kum taş dökerken çok canı yanıyordu hatırlıyorum.
Ben Bı acı duymuyorum tuvaletteyken. Yatınca çok agrım oluyor kasıklarımda rahım bölgemde. Tek başıma kalkamıyorum yataktan.
Ikı aydır kan ce pembe su çok arttı. Bıkaç gündür de bel agrısı çekıyorum.. Böbreklerıme doğru yayılıyor ara ara..  Bugun belim ve rahım bölgemde 3 defa falan aralıklı sancı oldu ölüyorum sandım. Aglattı beni..  
Kum döktüğüm aklıma bıle gelmezdı. Annem dökerken canından can gıdıyordu resmen..
Benı alttan muayene etmedı nst ye soktu bızde ultrasonla baktı bebek ıyı dedı. Şimdi acıle gıtsem kana a pembe su oluyor dıye alttan bakar mı.. Nasıl bakıyorlar bide. Çubuk ultrasonlamı yoksa Bi aparat sokup balıyorlarya.. Nasıl muayene ettıler seni.. Bende mantar da var. Vajınamda kurulukta oluyor. O aparat çok canımı yakar gıbı geliyor
-Reklam-
0 oy
(471 puan)
Canim suyu çok iç 
(471 puan)
Kumu en çok su yok ediyormuş canım bende de var senin gibiyim suyla aram yok;((
(275 puan)
Bı bardak suya ıkı çay kaşığı elma sirkesi ekleyıp gunde ıkı defa bu şekılde içmek te iyi geliyormuş canım. Bır de Bı bardak suya yarım limon suyu ekle euıp içine biraz da bal ekleyıp içmek gerekıyor muş. Söktürüyormuş kumu ve taşı
(471 puan)
Hamileyken iciliyormu canım
(275 puan)
Evet İnterneten arasturdım bende bugun. Hamilelerde kum taş dökmeye ılgılı Bı makale buldum orada yazıyordu canım
 Uygulayacağım ben
(471 puan)
Anladım canım tsk ederim
0 oy
(630 puan)
Geçmiş olsun canım Bn de gebeliğimde kum döktüm ama çok sancılıydı bnmki kanama olmadı ama sancı çok çok fazlaydı doğumda bile o kadar sancı çekmemiştim bide sürekli kusuyorum 

İlgili sorular

647,936 soru

3,415,668 cevap

4,246,121 yorum

183,141 üye

...