0 oy
262 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (196 puan)
Hanımlar perşembe beta baktırdım 0,2 çıktı 19 mayıs adet tarihim fakat adet belirtisi yok henüz sadece göğüslerim çok hasas durumda ilerleyen günler de beta yükselir mi başına böyle bisey gelen var mı? Sırt ağrısı ve göğüs ağrısı var adet belirttim yok henüz ne zaman kan vermeliyim yine? 

2 Cevap

+1 oy
(1,668 puan)
Canım inşallah Allah gönlüne göre verir . Ama bu süreçte stres yapma erkenden. Benim şöyle olmuştu adetten 5-6 gün önce kan verdim yolculuk yapacaktık emin olayım varsa gitmem diye. Hani az bir değer hile olsa çıkar diye düşündüm kanda. Negatif çıktı internetten aldım sonucu 2 den düşük yazıyordu . Adet gecikmesi yaşayınca 3.gun kan verdim 116 çıktı o şekilde öğrendim:) umarım senin de öyle olur :)
(196 puan)
Ayyyyy hadi inşallah adetime 5 gün varken yaptırdım fakat 0,2 görünce erken gebelik testinde de negatif çıkınca üzüldüm yarından sonra olmam lazım genelde ağrım olur belirti olur ama bu ay yok inşallah olur hayırlısı olsun hakkımızda darısı bana :) kuzum umarım buraya bende hamileyim yazarım..
(1,668 puan)
İnşallah canım benim Allah güzel bir vakitte nasip etsin sana da :)
(196 puan)
Amin canım çok saol isteyen herkese gönlüne göre sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı kuzum..
-Reklam-
0 oy
(25 puan)
Canım kanda görebilmen için adet tarihinin geçmesini bekle bende de öyle olmuştu kanda çıkmamıştı bende erken gebelik testlerinden alıp bakmıştım sonuç pozitifti :) şuan 14 haftalık hamileyim ;)
(25 puan)
Aminn inşallah vardır sendede canım Allah gönlüne göre versin
(25 puan)
Sonuç pozutifse yazmayı unutma :)
(196 puan)
Sence unutur muyum  Yarından sonra gün geçmesi olacak inşallah şuan ağrım sızım biseyim yok normalde olsa bugünden leke olurdu ve affedersin dün eşimle beraber oldum normalde olsa lekelenirdim bugün oda yok çok umutlandım bakalım Bi kaç gün geçsin kan veririm yine olmazsa :) sonrasında müjdeli haber
(196 puan)
Amin canım inşallah yarından sonra gün geçiyor olacak çarşamba kan vericem hayırlısı ile müjde olur inşallah
(25 puan)
Hadi hayirlisi inşallah:)

İlgili bir soru bulunamadı

648,055 soru

3,416,060 cevap

4,246,515 yorum

183,172 üye

...