0 oy
479 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (79 puan)
kapalı

Merhaba kızlar evim 2+1 yatak odama gardolap sığmadığı için bir odama kpyup giyinme odası yapmıştım.Şimdi bebek olunca ona dolap, beşik halı filan alıp odayı süslemeyi düşünüyorum ama gardolabimiz orda kalirsa sizce çok mu saçma olur daha önce böyle yapan filan gördünüz mü ben hic görmedim de :) 

Kapatılma nedeni: sohbet bölümüne yazınız

9 Cevap

+1 oy
(696 puan)

evinin durumu musaitligi kimseyi ilgilendrmezki..kusur aramaya gelene yallah diyceksin bosver...bebek saglikli buyusun kendi dedimiydi anne bu dolap ne istemiyorum yaaaa diye:)))))ozman bakarsiniz hal caresine;)

(79 puan)
İlerde insallah 3-4 yasina geldiginde evi değiştirmeyi düşünüyoruz kendine ait odası olur ama umarim simdi benim gözüme tuhaf gelmez :)
(696 puan)
:))insallah istedgniz gbi olsun hersey...
(79 puan)
İnsallah canimm hepimizin çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,668 puan)
Arkadaşım da öyle yapmıştı:)
(79 puan)
Yaa sen gördün mü peki kuzum karmaşık mı duruyordu
(1,668 puan)
Tercih meselesi tabi canm yerin öyle müsaitse öyle yap düzenlemeler yaparsın güzel olur. Arkadaşın dolabı aşırı klasikti pek uynamisti o yüzden :)
0 oy
(397 puan)

image

image

Ben bu sekilde karyola yaptırdım önüne parmakligi  ve yatak üzerine cibinligi gelecek birkaç güne..  böyle birsey yaptirabilirsiniz.. hem saglam hem kullanisli hem yillaca kullanabilir hemde özellikle ilk zamanlar kendi odasında yatağında yatıp emzirir ve uyutabiliriz 

(79 puan)
Çok kullanışlı olmuş canım güle güle kullanın
(397 puan)
Tesekkur ederim âmin ❤ yatağın arkasındaki duvara da kendim kelebek s3klinde gece lambası yapıyorum bitince çok daha şık duracak
(1,488 puan)
Ya cok şık olmus cok begendim bende bende soyunma odasında dolabım var oraya yapmayı dusunuyorum bebeğime yer ve seninkinin rengi benim dolabının bir kapağının renginde baya guzel ve kullanışlı olmuş rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
(397 puan)
Teşekkür ederim ❤ bitmiş hali çok daha iyi olacak eksikleri var bu hafta bitiyor.. kendi çizim ve tasarımım. Alt açma yeri sürgülü cekmece seviyesinde kapanabiliyor ilerde çalışma ve etkinlik masası olarak kullanır dedim.. odasını kendim boyadım 32. Haftamda :) kelebekli dekor kısmı var gözükmüyor
0 oy
(2,015 puan)
benimde oturma odam olarak vardı köşe koltuğum vardı hemde pembe onu oradan çıkarmıyorum çünkü henüz yeni üzerine gri koltuk örtüsü koyup odada durmaya devam edecek :)
(79 puan)
Benim de gardolabim beyaz aslında çok sırıtmaz gibi ama yine de çirkin mi durur bilemiyorum zorlasam yatak odasina sigdiririz ama bu defa da yatak odasi dip dibe olacak kapıları zor acilacak kafamda deli sorular :)
(2,015 puan)
yani sığarsa koyabilirsin canım özellikle kendi evinse daha sonra illa ki kendi dolabını odana alman gerekecek ama şimdilik dursun dersen de durabilir benim koltuğumu koyacak yerim yok ya anneme gönderecektim ya kalıcaktı bende hem odasına geçişi alışması kolay olur bizde koltukta yatarız bir süre diye kalmasını tercih ettim nasıl rahat edeceksen öyle yap dursada sorun olmaz şuan:)
0 oy
(1,038 puan)
Canım bence nasil rahat ediyorsan öyle yap. Cunkunbebegin sağlığı rahatı Herşey den önemli. Milletin ne demesi önemli değil. 
(79 puan)
Yok aslında millet için değil kuzum da ben kendim de saçma durursa kafama takar pişman olurum daha önce yapan iyi duran var mi diye merak ettim yoksa milleti hic umursamam umursayacak kaynanam kesin konusur :) Eltime 3+1 genis evi aldilar biz kendimiz minik evimizi anca aldik kredisini ödüyoruz onu da begenmeyip konusuyorlar ama umrumda degiller valla
(1,038 puan)
Ayy valla elti kaynana açma bacım konular bu konulara girersek derin. :)))))
(79 puan)
Ahh sorma sorma cikamayiz :))
(1,038 puan)
:)))))))
0 oy
(176 puan)
Tamamiyle ayni durumdayiz. Benimde dolabim büyük oldugu icin diger odayi giyinme odasi yapmıştım. Bebeğin takımı oraya kurcaz ama ben öyle halilar perdeler yaptirmicam. Sade bi bebek odasi  
(79 puan)
İnsallah güzel olur canım yaa ikimizin de sen benden önce bitirirsen resim isterim :)
(176 puan)
Insallah atarim tabi canim :)
0 oy
(885 puan)
Dolabını da  kendi dolabına uygun yaparsan sırıtmaz  brnce bebek odasın dolabın olması saçma olmaz gayet güzel.olur ..büyüdüğünde bi çaresine bakarsinizn kimsenin eşyaları olsun istemezler:)))
(79 puan)
Aynen canim dolabim spor beyaz zaten uygun bebek dolaplari da gördüm internette ilerde oda yaparken takim aliriz artik cok sağol :)
0 oy
(1,488 puan)
Canım benim evimde 3+1 aynı şeyi yaptık zamanında yatak odası sade seviyorum diye çocuk odasını soyunma odası yaptık şimdi ya taşıncaz ki bu nedenle taşınmam evimi konumunu cok seviyorum ya da dolap duracak zaten büyük diğer tarafını çocuğa ayıracağız esim le fikrimiz böyle suan zaten kalabaliklastikca mecbur taşıncaz ya da oturmayı kapatcaz salonda oturcaz ama aklında kalmasın bence garip olmaz yeter ki sağlıkla doğsunlar:) 
(79 puan)
Umarim tuhaf durmaz canim deneyip size resim atcam :))
(1,488 puan)
Aynen at canim bekliyorum mutlaka
0 oy
(485 puan)
Bizim evin plani bicimsiz . Ev buyuk ama odalar kucuk :) onceden bi misafir bi de tv odamiz vardi ama artik tv odamiz yok :) zaten o oda bi koltuk bi unite sigiyordu. Simdi tvyi misafir odasina tasidik bebegimin dolabini koyduk tv unitesinin yerine  ama koltuk kaldi orda mecbur bi de kose koltuk malesef. Park yatagi bizim odada . Cok degisik bi duzen oldu ama kendi basina yatacak duruma gelene kadar idare etcem. Suan bi odasi olsa da surekli bnle yatcak. Herseyin tam olmasina gerek yok bu  yuzden  diye düşünüyorum.
(79 puan)
Doğru canım ama insan hevesleniyor iste güzel dursun diye :)

İlgili bir soru bulunamadı

648,149 soru

3,416,386 cevap

4,246,864 yorum

183,197 üye

...