0 oy
373 göst.
Doğum kategorisinde (24 puan)
Bu saatten sonra aşağıya iner mi? Doktorum sezeryan dedi 28 mayisa gün verdi normal istiyordum moralim bozuldu. Sizce sezeryan tarihi erken mi ?
Gebelik haftası 37+1

6 Cevap

0 oy
(305 puan)
Aynı gündeyiz bnmki 37+1 ben bu hafta sorucam doktora aşağıya inmiş mi çocuk diye inmemiş olsaydı doktor söylemez miydi acaba ya
(610 puan)
Bu hafta ya gidćem yine balım ne söylcek
(305 puan)
Bende bu hafta gidicem çarşamba günü söylicem bakalım neler olacak ne diyecek söylicem doktoruma eğer normal doğum belirtisi yoksa sezeryan olmak istiyorum dicem uzamadan dicem
(24 puan)
Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını.. Zor bir durum Allah sabr versin kardeşimize de.. Insan neye nasıl karar vereceğini bilmiyor. Kimi doktorlar beklemesin riske girmeye gerek yok diyorlar. Kimileri de bebek kendi gelene kadar bekleyin gelişimini tamamlasın diyorlar.  Zaten stres tavan doğru kararı vermek de bize düşüyor iyice bunalıyoruz...
(305 puan)
Gerçekten öyle kafam allak bullak napcam nasıl yol izlicem şaşırdım doğrusu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
(72 puan)
Amin insallh rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
-Reklam-
0 oy
(856 puan)
Benimde inmemisti doğum anında indi neden sezeryan dedi ki son ana kadar kizim yukaridaydi doğum anında zor oldu asagi inmesi bayağı zorlandım ama Çok şükür normal oldu yani bilmiyorum devlette yaptim doktorlar demedi kanalda değil sezeryan falan diye 3 gün nisanim geldi aksamindan karnim tas gibiydi sabaha kadar sabah kalktım acile gittim 4 5 santim acilman var dediler suyum şiziyordu sancilarim yetersizdi suni verdiler ve oldu bir türlü asagi inmiyordu oldu sukur Allah'a 
(24 puan)
Doktorum çatın dar inmez diyor. 36. Haftada inmesi gerek rahim agzina diyor.  Normal doğurturum istersen ama suni sanci ile saatlerce acı çekersin yine inmezse sezeryana alırız boşuna çekmiş olursun diyor.
(856 puan)
Çatinin dar olması ayrı bir konu eğer öyle bişey varsa girme suni sanciyla falan
(24 puan)
Cesaretim kırıldı zaten :(
0 oy
(223 puan)
Kafası aşaya dönmüş mü benmde dönüktü o haftamda ama tam yerleşmemişti doktorum sezaryen flan demedi yürüyüş yap bol bol iyice yerleşsin dedi. Bazı doktorlar sezaryene kaçıyo hemen öyle olmasın.
(24 puan)
Kafasi asagiya donuk biraz rahim agzina yakin. Doktor 36. Haftada rahim agzina inmesi gerek dedi özellikle ilk hamilelikte böyle olması gerek dedi. Sezeryan yanlisi değil aslında en başından beri normal doğuma engel bi durum yok herşey çok güzel dedi. Bugün çatı muayenesi de oldum çok zor geçti benim için vajinusmus biri olarak. Vajinan çok sıkı rahmin sımsıkı kapalı dedi. Çatlayıp kendini parcalamana gerek yok ben doğururum ama 35 saat suni şancı cekersen bu normal doğum değil anormal doğum dedi.
(223 puan)
O zaman başka canım. Brnim çatım çok uygunmuş normale bu şekilde sezaryen olursan çok üzülürüm dedi doktorum. Senin başka sorunlarında varmış o zaman hiç kendni yorma yazık günah iki kere ağrı çekme hem nrmali hem sezaryeni benim bi arkadaşınca çatısı dar senin gibi vajinismus 17 saat sancı çekti kız sonra olmayınca sezaryene alındı çok zor oldu. Direk ol sezaryen daha mantıklı.
(24 puan)
Evet canim doktorum da bunu diyor zaten yine inmezse boşuna sancı çekersin çatlayıp yirtilmana gerek yok diyor. Tanıdık bir doktor yani bana sezeryan yanlisi olmaz gibi geliyor boşuna söylemez heralde.
(223 puan)
Aynen canım bile bile çekme sancı. Tanıdıkmış bide doktorun dinlemek en mantıklısı.
0 oy
(485 puan)
40 dolmasina daha var ki ama neden sezaryan dedi acaba. Dogumda bile inen oluyormus. 
(24 puan)
Ben de anlamış degilim . Bu saatten sonra inmez neye dayanarak diyor :(  Geç yumurtlamışım ben zaten belki 37 degil 36 haftaligim..
(485 puan)
Baska bi doktora daha gorunme sansin var mi? Belki o bi yol gosterir
(24 puan)
Ben dertle düşündüm başka doktora gidicem bu özeldi devlete gideyim iyisi mi. Ebe arkadaşım da doktorun söylediklerini doğru bulmadı.  Daha erken inmeyebilir belki geç yumurtladın diyor. Sezeryan olcaksa bile bebek kendi doğumunu başlatmadan aldırma sonuçta gelişimini tamamlamış oluyor başladığı zaman.
0 oy
(610 puan)
Bende de aynı beee
0 oy
(207 puan)
Seninle aynıyız benim doktorum 1 yada 2 Haziran dedi bana
(24 puan)
Bana da 7 haziran dedi burdaki doktorum yani izmirdeki.. Samsundaki 8 ila9 ve 10ila 15 arası iki tarih verdi kafam allak bullak :) koronadan dolayı iki doktora bölündük ızmire geldik gidemedik geri..
(24 puan)
Sizin tarih sezeryan mi normal doğum tarihi mi. Bana verdiği sezeryan tarihi 28 mayıs ve çok erken diyo kime sorsam...

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 393 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
11 cevap 664 göst.

650,082 soru

3,423,649 cevap

4,255,607 yorum

183,724 üye

...