0 oy
390 göst.
Doğum kategorisinde (512 puan)

Merhaba ilk hamileligim bişey sormak istiyorum .

Ben ozele gidiyordum hep ama devletten devam etmek istedim ve su an devlette hic sira alamıyorum aniden sancim geldi diyelim devlet beni doğuma kabul eder mi ?
Gebelik haftası 30

8 Cevap

0 oy
(610 puan)
Eder yaa neden etmesin
-Reklam-
0 oy
(127 puan)
Kaydın yoksa etmiyor canım en az Bi kere kayıt istiyorlar 
(512 puan)
Hmm :( randevu alamıyorum ya
(25 puan)
Randevu vermiyorlar ama direkt gidince sıra alabiliyosunuz
0 oy
(196 puan)
Ben hıc gitmedim devlete akşam aniden gttm acilden aldılar evet hemde gayet iyilerdi Bn de korkuyordum ya almazlarsa dıye 38 hft 
(512 puan)
Çok teşekkür ederim rahatladım gerçekten kafama takip duruyodum ne yapacam dye
0 oy
(275 puan)
Canım devletin kabul etmeme gibi Bi durumu yok. İçin ferah olsun. Kabul ederler. Devlette de çok ilgili ve ıyı doktorlar var. Ben ön zelede devletede gıdıyorum. Devlettekı doktorum dan daha çok memnunum inan. Özelde ki sadece kiloma bakıp hiç muayene etmeden sezeryan yaparsın sen doğumunu dedı. Devlettekı normal doğuma engel bişey görunmuyor şuan. Bebek doğum pozisyonuna girmiş hatta. Eger pozisyon degıstırmezse tansiyon sıkıntısı olmazsa normal olur doğumun dedı devletteki ve muayene ederek söyledı bunu.  Özelde de ıyı doktorlar var ama bu çoğu hastane para kazansın prım alsınlar dıye gerekli gereksiz şeyler yaptırıyor. Bızzat yasadım bunu. Hangı hastane olursa olsun doktoruna denk gelmek lazım işte. Bide geçen hafta gıttım devlete. Önceden eşimide muayene sırasında kabul edıyordu hep. Bu sefer etmedı. Salgın sebebıyle o da. Az insan az rısk diyerek.  Ertesı gun özele gıttım. Eşimi kabul ettı. Ve hıç Bi önlem alınmamıştı hastanede, doktor odasında.. Maske taktıkmı takmadıkmı bakmadı doktor. Eşim bıan unuttu takmayı. Bişey demediler. Esım duzeltıp taktı hemen. Devlette doktor taknayanları odaya k abul etmıyor takın gelin diyor. 

Özelde bazı kolaylıklarda elbet var. Para verıyosun okadar. Devlette seri hızlı olmak durumundalar. Mecbur.. Devlette de özelde de hayırlı Bı doktora denk gelır sen şanslısın. Yoksa ıkısındede doktorun ıyısı kötusü var.. 

Devlet kabul eder gıderken.. 

Özel ise devamlı gıtmıyorsan arada gıdıyorsun kabul etmeme durumu oluyor. Ben hı aç ay önce kanama yasadım özele gıttım. Orada arada gıttıgım doktor vardı. Acılden gırdım. Devamlı gelıyomusunuz dedı. Şu doktor bakıyordu bana dedım. Sıstem den baktı duzenlı gelmemışsınız dedı. Kanamam sancım var bişey yapmıycakmısınız dedım. Devlete gıdın siz burada ultrason cıhazı yok , doktorda yok hastanede çıktı hepsi dedıler.. Bı de oradan sancılı ve kanamalı halde taksı aradık bekledık, devlet hastanesine gıttık.. Hemen baktılar.. Geldın mı gelmedım mı doktorun kım dıye sormadılar bıle.. 
(512 puan)
Ya evet özel çok sorunsuz bunu bende yaşıyorum ilk hamileligim baska sehirde devlete gitmistim bana yatis pozisyonu bilmem ne bir sürü bilgi verdi . Özelde kendi doktorum bilgi vermiyor ben soru sorarsam anca o zman söylüyor eee tamam da ben nerden bilebilirim ne yapacağımı ne edecegimi bosuna mi para verip o kadar gidiyoruz
(275 puan)
Nereye gıdersek gıdelim para versekte vermesekte  hayırlı bır doktora denk gelırsek şanslıyız. Yoksa dunya para harcasakta, bişeye yaramıyor canım. Vicdanlı doktorlar heryerde ıyı :)
0 oy
(455 puan)
Ediyorlar canım acilen giriş yaptığında direk Doğum haneye alıyorlar
(512 puan)
Teşekkür ederim . Rahatlattiniz :)
(455 puan)
Doğumu muz hemen hemen aynı Allah kurtarsın canım
(512 puan)
Amin canım sizinde
0 oy
(152 puan)
Acilden girersen sıkıntı olmuyorda rasgele bir doktora sıra alırsan benim hastam değilsin gibi bir muamele goruyorsun
0 oy
(725 puan)
Gec kalmissin cnm devlete gtmekt3
0 oy
(1,286 puan)
 Ben de hep özele gittim ama doğum için araştırma ya gittim doğum u orda yaptım araştırma daha iyi bebeğin de seninde herşeyi ne daha iyi bakıyor lar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 521 göst.
2 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde muge6 (210 puan) sordu
0 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
6 cevap 374 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.

651,035 soru

3,427,297 cevap

4,259,837 yorum

184,005 üye

...