0 oy
321 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (41 puan)
Merhaba arkadaşlar..  Kasik ve bacak ağrısı ile ilgili çok soru var inceledim ama 5+5 benim gebeliğim ve zaten iki haftadır kasık ağrım var ama özellikle de bugün sağ kasık, baldır hatta ayağım hariç tüm bacağım ağrıyor yani fena halde.. Şekilden şekle giriyorum resmen.. Acı değil ağrı.. Cuma ilk kez doktora gideceğim.. Elbette ona da bilgi vereceğim ama belki yaşayan ve devamında ne olduğunu paylaşabilecek olan vardır diye sormak istedim.. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı..
Gebelik haftası 5+5

8 Cevap

0 oy
(16 puan)
Canim bende suan 6+3 um benimde hep agrilarim var hem kasik hem bacak benimde sol tarafda ozellikle evde is yaptığım ve yürüyüş yaptigim zamanlarda oluyor ayaginin altina yastik koyup dinlenmeyi dene belki geçer bende cozum bulamadim
(41 puan)
Benim 6 yaşında oğlum var, eşim de yardımcı oluyor tabi ki ama benim yapmam gereken şeyler de var tabi ki ilk hamileligimdeki kadar yatamıyorum.. ama sanirim dinlenmem şart olmaya basladi.. Doktora gittin mi peki canim sen yani soyledin mi bunu birsey dedi mi
(16 puan)
Evet 12 haftaya kadar yaticaksin ev isi yürüyüş yasak dedi ve progestan fitil verdi
(41 puan)
Hımmm anladım canım umarım cuma doktora gidene kadar bir sıkıntı olmaz da bakalım bizimki de muhtemelen söyleyecektir o zaman.. Ilk hamileligimde progestan kullanmıştım sanırım hormon takviyesine ihtiyaç duyuluyor.. Teşekkür ederim.. Inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu zamanları..
-Reklam-
0 oy
(203 puan)
Rahmi tutan bağların gerilmesiyle yaşanan  bi ağrı canım rahim bağlardan daha hızlı büyüyormuş buda gerilmeye neden oluyorumuş bendede var korkuyom yinede bilmeme rağman annelik iç güdüsü işte
(41 puan)
Evet ben de rahim genişlemesine yormak istedim ama ne bileyim işte dediğin gibi ister istemez insan her yaşadığından korkar hale geliyor.. Teşekkür ederim :)
0 oy
(213 puan)
Benimde o haftalarda ağrın olmuştu belimde kasıklarimda ve bacaklarımda.gece yatamıyordum bacak ağrımdan çok şükür geçti. Ben devamlı dinlendim ayaklarımın altına yastık koydum. Şuan 15+5 olduk
(41 puan)
Çok şükür.. Ben bu kadar erken yaşayınca bir endişelendim açıkçası..  Benim de artık dinlenme konusuna daha hassas davranmam gerekiyor sanırım.. Teşekkürler :)
0 oy
(238 puan)
Amin canım. Geçmiş olsun. Zamanla azalır sancıların. Adet agrısı gibi oluyordu benim ilk haftalarda. Yani bebiş  yerleşmek üzere gelişme aşamasında gayet normal diye düşünüyorum. Çünkü benim o zaman ki kontrollerim gayet güzeldi. 
(41 puan)
Teşekkür ederim umarım dinlendikçe azalır..  Cuma gününü iple çekiyorum doktora gidip bebeğimi görebilmek için.. Allah kimsenin kucağını boş çevirmesin..
0 oy
(29 puan)
21+4 haftalik hamileyim bende. Hamileligimin ilk siralarinda bahsettigin durum bende sol tarafimdaydi ayagimi cekemiyordum agridan. Doktor normal olduguny soyledi kalsiyum,magnezyum eksikliginden oluyormus ilac yazdi ilacin faydasini gordum. Simdilerde ise bel agrisindan duramiyorum. :)
(41 puan)
Masallah buyumus bebis ne guzel :) Darisi başımıza.. Ben ilk hamileligimde bel ağrısı senin haftalarında cok yasamistim.. Onun icin hamile destek yastigiyla uyumustum iki üc ay boyunca.. tam C seklinde olan.. Baya cenin pozisyonunda yatiyordum ama o bel icin mukemmel bir rahatlama sagliyordu, karni da destekliyor.. Nacizane benimki de senin için bir tavsiye olabilir belki:) Umarım herşey güzel olur..
0 oy
(955 puan)
Bende 4 +4 Düm  sol bacak ağrısı çekiyorum  kasıktan aşağıya doğru ağrıyor  şişmiş bide  anlam veremedim bende merak ediyorum neden ağrır ki acaba 
(41 puan)
Hayırlı olsun canım vallaha şişliği bilmiyorum ama kasık ağrısını çok kişi yaşıyormuş demek ki.. Hatta sadece kasık da değil bacak, kalça hepsi yani.. Geçecek hepsi.. İyi düşünelim iyi olsun :)
0 oy
(1,577 puan)
Geçiyor canım geçiyor hemen hemen hepimiz yaşadık o ağrıları ama çok şükür geçiyor korkma 
(41 puan)
Teşekkür ederim.. Gerçekten insanın ilk hamileligiyle ikincisi aynı olmayınca korkuyor galiba ama yorumlarınızı okuyunca biraz rahatladım gerçekten ..
0 oy
(33 puan)

Canım merhaba öncelikle rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kasık ağrısı ilk haftalarda olur korkma ben 31 haftalık oldum ve hala kasığımı sıkıştırıyor rahmin genişliyor karnın genişliyor bu ağrılar çok normal bol bol dinlen seni anlayabiliyorum çünkü bizzat yaşadım yürüyemiyordum bile Allah yardımcın olsun inşallah <3

(41 puan)
Amin canım senin de.. Hepimizin kucağına sağ salim almasını nasip etsin Allah.. Yorumlardan sonra biraz daha rahatladım .. Daha doktor da görmeyince yasayanlara sorayim dedim.. Teşekkür ediyorum :)

647,719 soru

3,414,869 cevap

4,245,303 yorum

183,072 üye

...