0 oy
683 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (121 puan)

image

ķDaha önce kullanan veya bilen bilgisi olan varmı bu beşik hakkında acaba kızlar uygun buldum diğer modeller fiyat olarak yiksek benim durumuma göre bunun kalitesini iyi olup olmadığını bilen varsa eğer yazarsa <3

6 Cevap

0 oy
(56 puan)
Bende luks oyun parki besiginden aldm . Aslinda ahsap anne yani istyordum . Ama bebek buyudugunde dusme ihtimali kafasini vurma ihtimali var . Park kullanan herkes cok memnun 5 yasina akadar kullanan arkadasm var . 
(121 puan)
Evet bende o yzuden istiyorum hemde hafif oluyor odadan odaya taşımak için iyi
(56 puan)
Aynen
-Reklam-
0 oy
Resim yüklenmemiş canım ama park beşik yatak ablam da kullandı kızında kızı şuan 4 yaşında daha 3 sende kullanabilir Allah kısmet ederse...Bende park bşik almayı düşünüyorum Bakalım Hayırlısı inşallah..
Tmm canım resmi şimdi gördüm kusurabakma
(235 puan)
7 sene  biraz fazla degilmi park yatak icin:)
Valla yok ya bence çok iyi güzel yani 7 sene olmasa bile bilemedin 5yaş 6yaş tabi sizin tercihinize kalmış bişi
(121 puan)
Kalite den kaliteye değişiyor bence ya bu benim yukledigim şimdi ko model 1 2  yıl kullanırm gibi çok iyisi değil çünkü çelik metal oluyor içleri onlar uzun süre kullanıyor
Hmm orasını bilemem canım inşallah aradığımı bulursun
0 oy
(405 puan)
Güzel gözüküyor ama ara katı var mı canım ona bi baksana yeni doğduğunda ara katta yatacak
(121 puan)
Malesef ara kat filan yok bu modelde  alt kısmında sabit kalıyor salanma özeliği var sadece
0 oy
(1,308 puan)
Park besikler uzun yillar kullaniliyor bende istiyordum ama bazi bebekler icinde sıkılıyormuş.Eltim 1 yasindan sonra yatiramadik deyince cikmak istiyormus hapis gibi dedi icinde 4 taraf kapali.Fermuarli yeri varmis ordan disari kaciyormus.Sonunda baska yatak almislar.Bende bir tarafi teleskobik parmaklikli icabinda tek taraf indirilip kaldirilabilen yatak aldim.
(23 puan)
Görseli var mı o yatağın bende çok kararsızım
(1,308 puan)
Ben cilek mobilyadan 70×165 buyuyen besik aldim once yatak odama sonrasi da odasina geciricem.Buyuyuncede genc odasi seklini aliyor.Icine 70×165 yatak koyuyorsun bir bolumu dolabin icinde kaliyor yani tek yatagi hem kucuk boyutta hem buyuyen halinde kullanmis oluyormussun.Henuz kurdurmadim.Ama cilekte daha kucuk boyutta buyumeyen teleskobik besiklerde var.Yeriniz kisitli ise.
0 oy
(5 puan)
Albebek diye bir mağaza var silivride internet siteleri de var asansörlü park yataklar 350 TL oraya bakabilirsiniz tavsiye ederiz asansörsüz zor oluyor
0 oy
(313 puan)
Teee ben ufakken kardeşim için kuzenler için bizimkiler kullanıyordu hatta babannemin evinde sürekli bitane kurulu kalırdı. 

Şimdi de görümcem evine aldı, kaynanam da kendi evine aldı (görümcem yatıya geldiği için) birde torunlar gelen içinde durur diye :) 

Çok amaçlı çok pratik güzel bişey 

Görümcem çok memnun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 392 göst.
0 oy
5 cevap 970 göst.
17 Ağustos 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde LeylaDem (2,793 puan) sordu
0 oy
4 cevap 82 göst.

651,023 soru

3,427,253 cevap

4,259,792 yorum

184,001 üye

...