0 oy
775 göst.
Doğum kategorisinde (131 puan)
düzenledi
37+5 günlük hamileyim doğuma baya az kaldı ama beni felaket bir stres bastı doğumu düşündükçe kafayı yemek üzereyim ne uykum var ne de dinç bir kafam. İstediğim hastanede doğum yapamıyorum virüs nedeni ile doğum yapacağım hastane herkesin lanet okuduğu kadın doğum hastanesi bu virüsten dolayı doğumum nasıl geçecek sezeryan mi yoksa normalmi olacağım onu dahi bilemiyorum kontrollere de gidemiyorum nereye randevu aldiysam iptal ettiler gerçekten içim rahatlasın biraz olsun uyuyabileyim diye bu postu açtım güzel görüşlerinizi bekliyorum cidden benim gibi olan var mı yoksa ben mi paranoyak oldum.

10 Cevap

0 oy
(133 puan)
Oluyor öyle ben ikinci gebeligim  27 haftadayim ve bu kez dahada korkuyorum..sanki ölecekmisim ilk cocugumu dusunuyorum hep o napar ne eder hatta hastanede yaticam onuda yanima alamazsam bigun ayri kalsak su bile icmiyor bensiz kafayi yemek uzereyim psikolojim alt ust..bu paranoyaklik felan degil biz anneyiz yada adayiz  yuregimiz burkuluyor ben cok aci cekiyorum heleki su gunlerde. Ne yapalim akil vercek halde degilim  ama iste bilmiorum allah yardimcimiz olsun birdaha dogurmak istemiyorum bu son olsun  o derece.
(610 puan)
Çox zor tabii
(131 puan)
Tek ben değilmişim paranoya bağlayan senin birde düşündüğün bir tane daha evladın var Allah yardımcimiz olsun ilk gebeliğim benim ama düşünmekten kendimi ala koyamıyorum virüsten de korkuyorum doğumdan da korkuyorum doğumdan sonra nasıl bir anne olucam bunlar hep beynimde çalkalanıyor
(610 puan)
Yaaa bendee öylee
(20 puan)
Nasıl anne olunca diye hiç korkma. Allah zaten onu içine koymuş. İnan ki genlerimizde var
(33 puan)
Sende canım nalet getir şeytana o hep insana vesvese veriyor . İçinizi ferah tutun güzel anneler :))
-Reklam-
0 oy
(610 puan)
Canım beňde senin hünündeyim((:
(131 puan)
Gerçekten benim gibi annelerde varmış buna asla sevinemiyorum tek ben değilim diye tam tersine benim gibi olanlara çok ama çok üzülüyorum Allah yardımcımız olsunn
(610 puan)
Amin  inşallah
0 oy
(238 puan)
Hiç korkma yalnız değilsin canım bende aynıyım düşünceden dudağın uçukladı benimde 3cü sezeryanım ama insanın aklına neler geliyo kafayı yastığa koyunca Rabbim yar ve yardımcımız  olsun 
(131 puan)
Amin Allah razı olsun gerçekten öyle bak sen üçüncü de bile düşünüyorsun Allahım evlatlarına bağışlasın inşallah ama nasıl atlatacaz bu durumu bir psikolojiden nasıl çıkacağız İnanki bilmiyorum keşke elimden bir şeyler gelse :(
0 oy
(832 puan)
Canim cok merak ediyorsan agrin sancin oluyordur acile git orda hem bebegin durumunu hemde dogum bilgilerini ogrenirsin
(131 puan)
Hep acile gidiyorum zaten kuzum başka bir şekilde gdiemiyorum :(
0 oy
(971 puan)
Canim tabiki korkmakta haklısın ama biraz fazla korku var sende herşeyin fazlası kötü. Evet istediğin hastahane olmayabilir ama şöyle söliyim nasipten öte yok yok bunu bir kaç gün önce bizzat şahit oldum arkadaşım doğum yaptı. Kız özelde yapacaktı nde için devlete gitti bir anda olmuş herşey kızı çatala almışlar kanama olmuş sonra da salmamışlar özele gitmesine izin vermemişler kızcağız orada doğun yaptı yani sen ayarlasan bile aslında herşey nasipmiş cidden gördüm bunu. İyi insanlara iyi ebelere denk gelebilirsin belkide istediğin hastahanede yapsan o kadar memnun kalmayabilirsin, sen kendine güven bebeğine kendine odaklan ve kendine sürekli de ki bunu milyonlarca kadın dünya var olduğundan beri yapıyor bende bir şekilde yapacağım, gelip geçecek de çünkü cidden gelip geçecek. Umarım içindeki panik geçer ama bu senin elinde emin ol canim çünkü bende aşırı korkuyordum bu şekilde yendim şu an şehir dışına gitmem gerekiyor doğum için yasak var önceden olsa uyku uyuyamazdım ama şu an rahat hissediyorum bir şekilde ayarlayacağım diyorum kendimi rahatlatıyorum ki buraya yeni taşındım ve doktor edinemedim buna rağmen rahatım çünkü herşey olacağına varır sıkıntı yapmak sadece şu günü mahveder buna da gerek yok diye düşünüyorum, içimizi ferah tutalım canim:)
(131 puan)
Ya bu güzel cevabınız beni rahatlattı çok teşekkür ederim :) nasipten öte yol yok kimse bir dakika sonrasini bile bilemiyor dediğiniz gibi ben fazla paranoyak oldum farkındayım elimden gelse beynimi söküp atacağım çünkü gece yatağa girdiğimde doğum aklıma gelir gelmez ellerimi saçlarıma dolayıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim Allah razı olsun sabaha kadar başımda bekliyor kendime zarar vereceğim diye aklı çıkıyor beni teselli etmeye çalışıyor herşeyden önce bana sen lazımsın diyor nasipte varsa bebeğimiz gelir olmazsa ne yapalım kader kısmet sen sağ Salim çık oğlumuzda sağ salim çıkar inşallah diyor eşimden Allah razı olsun o olmasa veya destekçi olmasa iyice paranoyak olurdum
(20 puan)
yeniden gösterildi
Vallahi sizi alkışlıyorum. Ve her yazdığınızda katılıyorum. Dediğiniz gibi Allah iyilere denk getirsin.
 ilk doğumum istediğim hastanede oldu ama çok kilolu olduğum için sezaryen düşünüyorlarmiş. Doktorumda normal yanlısı bir doktor olmasına rağmen. Ama ehil bir ebeye denk düşürdü Allah. Çok şükür oldu.
Aslında ben özel hastaneye çok karşıyım. Büyük bir kısmının öncelikli amacı kâr etmek. Normal deynilip  sonradan Efteni püften şeyler yüzünden sezaryen olanlar var. Büyük bir kısmının da insan sağlığı ile oynadığını düşünüyorum. Bazı sebeplerden dolayı özele gitmem gerekmişti. Ama hastanede tanıdıklarım vardı. Doktorumun referansı sağlamdı. Ama şimdi taşındım. Ve 14 haftalık hamileyim ve şimdiden kara kara düşünüyorum. İmkânlar çok kısıtlı burada
(971 puan)
Canim bak ne güzel eşin yanında oluyor çok şanslısın umarım dediklerimi düşünürsün ve rahatlamaya yardımcı olur çünkü eşini de düşünüyorum onun açısından da çok zor bir durum sevdiği kadından bebek bekliyor ama seni teselli etmesi gerektiği için mutluluk hissini kovuyor çok takdir edilesi bir hareket ama sende onu destekle canim :)
(971 puan)
@Fıstık prensesi Canim ben özele gittim ama doktorumdan sürekli para için benimle iletişim kuruyormuş gibi bir his aldım. İnternet fenomeni var belki bilirsin ömertubaliya onun gittiği doktora gidiyordum onunlada aynı haftadayız ve ben şehir dışından gidiyordum o doktora. Gittiğimde çok güzel ilgi alaka ama uzaktayken bir sorunum olduğunda mesaj ile zar zor cevap alıyorum bu durum beni aşırı rahatsız etti ve baktım o fenomen kız ile ilgileniyor onun bebeğinin resimlerini 4 er 4 er veriyor bize ise öyle bir şey yok onu arıyor soruyor ben ise kendim peşine düşünüyorum cevap alamıyorum derken eşime dedim ben güvenemedim bu doktora sanki paragöz geldi bana dedim ve normal doğumu aşırı desteklediğini bildiğim 4 arkadaşımın da doğum yaptığı sevilay hanımı tercih ettim. Özelde ama kendisinden eminim öyle içime sindi ki şimdi kendimi teslim etmiş durumdayım ve içim çok rahat. Yanı ikiside özel ama cidden aşırı fark var aralarında sevilay hanım kendi hastası olmayanlara bile cevap veriyor ama diğeri maalesef insan ayırıyor. Sende taşındım diye üzülme haftan daha erken bulabilirsin iyi bir doktor ben 31 de değiştirdim canim :)
0 oy
(179 puan)
Canim lütfen umutsuz olma bu kötü şartları iyi eden sadece ve sadece Rabbimiz var ona güven. Bir anda her şey iyi giderken senin hastanen doktorun kesinlesmisken son saniyede kötü bi gidişatta olabilirdi. Her zaman hayırlısı olması için dua et Rabbim sana emanet gönderiyor senin yarı yolda kalmana da müsade etmeyecektir mutlaka. Hastanen özel miydi devlet mi? Hangi sehirdesin? 
(131 puan)
Konyadayım ben Selçuklu tıp fakültesinde doğum yapmak istedim özel değil ama çok güzel ilgileniyorlar bir kere düşük tehlikesi yaşadım ve herşeyimle ilgilendiler ama mecburi doğum yapacağım yer 15 temmuz kadın doğum Hastanesi orada sürekli Suriyeli oluyor nereye baksan Suriyeli var ve doktorlar artık Suriyelilere bakmaktan sıkılmış vaziyetteler geçen hafta eşimin kuzeni doğum yaptı kadın ağlaya ağlaya hastaneden çıktı
0 oy
(175 puan)
Endişelenme canım benimde ilk gebeliğim 37+5 oldum.Tabiki düşünüyorum heyecan basıyor. Dua edelim Allah yardimcimiz olsun. Inşallah gittigin hastanede doğum yaparsın. ALLAH yardımcımız olsun. 
(131 puan)
Amin Allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun :(
(175 puan)
Amin canım dua edelim. Inşallah saglikla dogururuz bebislerimizi bende nazliyim narin büyüdüm ama inanıyorum Allah güç verecek.
0 oy
(485 puan)
Bnmde ilk gebeligim 38e yeni girdik. Dogum konusunda tabiki endiselerim var. Nasil baslicak nasil olcak nasıl  yapcam kafamda deli sorular.  Ama rabbim verir kolayligini. Aklina kotu seyler getirip kendini strese sokma . Stresten dogurursun allah korusun. 

Devamlı seni takip eden doktorun yok mu? Bnm ozel o yuzden kontrol konusunda hic sıkıntı yaşamadım cok sukur ikimizde saglikliyiz. 
0 oy
(33 puan)
Hayırlı geceler canım benim ilk önce sakin ol ve bol bol dua et ben yeni anneyim:)) daha 1 ay olmadı . Bende senin gibiydim bu virüsten çok çok korkuyordum düşüne düşüne artık kendjmj ağlamaya vermiştim kontrollerime bile gidemiyordum . Sonra eldiven ve maskemi taktım Rabbime dua ede ede hastaneye gittim son haftalarimdi. Geceleri  yatmadan once tesbih al hep salavat çek ben çok yapitodum sezeryan oldum ve uyaniktim belden uyusmali o kadar rahattım ki ve bı saniye bile o Ayetel Kürsi benim ağzımdan hiç ama hiç eksik olmadı çok şükür demem o ki hiç ama hiç korkma içini ferah tut Rabbine dua et . Ve Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmis .bu söz beni işte çok ferahlatiyor. :))) 
0 oy
(223 puan)
Slm cnm.bu endişe lerin normal..sen herşeyin en güzeli düşün duanı et ve inan.geridi zaten olacağına varıyor..annenin duygularini bebek hissedermud.yazik bebiside germe.rahat ol.Allahin izniyle yavrumu sağlıkla kucağına alırsın .onun kokusunu aldım mi xaten kuş gibi hafif oluyor sun.onlari düşün.bunlatin hepsi geçici.

İlgili sorular

647,889 soru

3,415,487 cevap

4,245,984 yorum

183,126 üye

...