0 oy
274 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,745 puan)
düzenledi
mrb kizlar benim yumurtam ve hormonlarim iyi eşimd hiç bir sorun yok  çatlama iğneside kulandim ama 4 aydir deniyoruz hamila kalamiyorum bundan sonra yol izlemim nedir tecrubenizle yani doktora gitsem ne şekil bir tedavi uygulanir? 

5 Cevap

+1 oy
(158 puan)
Bende hamile değilim herhangi bir doktora da gitmedim ama kafaya takmıyorum Rabbim ne zaman nasip ederse bence ilişkiyi çocuk yapma odaklı yapmayın değişiklikler yap mum yak romantik ortam oluştur onunla ugrasinca çocuk ölümü stresinden uzak oluyorsun o an  Rabbim en güzelini bilir sen stres yapma yeter
(1,745 puan)
valla canim ben yapmasam stres eşim yapar her gün neden olmiyor cocuk diyor
(158 puan)
Esin için bişi diyemem farklı ortam oluştur sürekli sen mutlu ol eşinde mutlu olur o da stres yapmaz inşallah  bide sübyan muskasi okudum bir yerde ama ben yapmadım onunda etkili olduğunu okudum istersen bir araştır
-Reklam-
+1 oy
(254 puan)
Akıldan hamileliği çıkarmak. Üstüne düştüğüm hiçbir zaman olmadı. Geçen sene ev taşırken hamile kaldım (boş gebelik) bu sene de salgının orta yerinde "Salgın bitsin tedaviye öyle başlarız" derken hamile kaldım. 2 buçuk aylık hamileyim şimdi. Biliyorum akıldan çıkarmak zor ama stres çok etkiliyor gerçekten. 
(1,745 puan)
eşim çok istiyor onun için hep aklimda
0 oy
(1,208 puan)
Benim 1 yakinim aklina takti tam 8 sene olmadi dr hicbir sorun yok diyor bunlar stres yapiyor en son artik olmuyor para biriktirwlim tup bebek yapalim dediler paraya kafayi taktilar veee hop kadin hamile kafaya takma iliski sonrasi ayaklari dik yukari kal oyle yarim saat sonra yikan ama afersin vajinaya sampuan sabun vs surme suyla yuzeysel yika disini yani ama en onemlisi kafadan atin birde bal corwkotu tarcin karisimini sen ve esin sabah aksam 1 kasik yiyin esinde sende folik asite baslayin Allahin izniyle olur Insallah
(1,745 puan)
cok tsk edarim yorumun için inşalah oyle yapmayi çalişacam
(1,208 puan)
Rica ederim bal corekotu tarcin int.yaz cikar yurmurta ve sper artiriyor bizde ise yaradi sizde de yarar Insallah
0 oy
(1,243 puan)
bildiğim tek şey strest yaparsan olmaz 
0 oy
(485 puan)
Bnde catlatma tedavisi gordum 3 ay denedik olmadi rahim filmi çekildi temiz çıktı.  Bi sonraki adetimde gitcektim doktora ama araya yaz tatili girecekti erteledik bu yuzden. Yani tedavi sürecine  1 ay ara vermis olduk. Tatil sonrasi adetimi bekledim ama gelmedi. Zaten gorunurde bsi yok ama gec adet olurum. 1 ay adet olmadim 1 aydan sonra eczaneden test aldim 2. Çizgi silikti. Cok takmadim ama hala adet olmayinca saglik ocaginda test yaptirdim kan testine gore 3 haftalik hamileydim. Simdi sayılı  gunlerim kaldi. 

Şunu  ogrendim ki stres cok önemli bi faktör.  1 sene denedik biz  ha bu ay olcak ha bu ay adet olmucam ddim durdum. Sonra baktim olmuyor saldim bnde zamani değil  demek ki ddim. Ortada olmayacak diye kesin bir hüküm de yok. Rabbim ne zaman isterse zmn verir ddim. Ve oldu. 

Biraz uzun yazdim ama bnm surecim boyle gecti. Sen de stresten uzak dur. Illa cocuk olcak diye şartlama. Bak o zman hersey yoluna gircek insallah. 
(1,745 puan)
cok tşk edarim yorumun için bende oyle yapcam inşalah olacak bu ay
(485 puan)
Rabbim gonlune gore versin canim:*

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 362 göst.

647,187 soru

3,412,945 cevap

4,242,732 yorum

182,931 üye

...