0 oy
506 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (59 puan)
Kusarken idrarımı tutamamaya başladım. Normal zamanda da zaten sık sık tuvalete gidiyorum. Hatta kusmadan hemen önce de mesanemi boşaltıyorum. Ama nasıl oluyorsa kusarken bir taraftan idrar geliyor. Hiçbir şekilde tutamıyorum. Günde 3 4 kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Sizce bu hamilelikten mi? Yoksa başka bir sıkıntı mı vardır? Başka bölüme mi gözükmeliyim?
Gebelik haftası 9+5

8 Cevap

0 oy
Hamilelikten olması için çok erken. Kaslarınız zayıf sanırım, kegel egzersizi deneyebilirsiniz.
(59 puan)
Ben yine doktora gidince bi danışayım. Dediğiniz egzersizlere de bakacağım. Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
Bende senin gibiyim canım zaten kendimi bildim bileli idrar problemim vardı idrar yollarında açıklık varmış sık  sık  giderdim ve hamileliğin ilk dönemlerinde bende kusarken  biraz kaçırıyordum zorlandigimdan.

Ama sen yine de bi doktoruna söyle o seni gerekirse urolojiye de yönlendirir 
(59 puan)
Evet bu gidişimde bi sorayım. Ürolojiye git derse de giderim. Aşlah razı olsun
Bu arada Inşallah sağlıkla kucağına al canım bebisi :)
0 oy
(46 puan)
Normal canım. Ben de senin gibiydim ilk zamanlar. Bildiğin afedersin altıma isiyordum. Zorlanmadan kaynaklanıyor. Sürekli kusuyordum öğürmekten artık vücudum zorlanıyordu.
0 oy
(790 puan)
Daha çok erken canım normal değil bence kontrole gidince başka bı bölüme gözükmeden önce kendi doktoruna da bı danış, bunda utancak çekinicek bişey yok bu arada insanlık hali her kadının başına gelebilir.

Bende 26 haftalık olcam yarın normaldede sık sık lavaboya gidiyorum zaten geçen gün hapşırırken çok az bende kaçırdım çok şaşırdım o an. 25 haftalık olmama rağmen erken gibi geldi ablama sordum hatta şimdiden kaçırmam normalmi diye 
(59 puan)
Sorayım inşaAllah doktoruma. Başka bölüme git derse de gideyim. İlk başıma geldiğinde ağladım çok utandım. Ama doğru elimde olan bi şey değil sonuçta. Çok teşekkür ediyorum
(790 puan)
Rica ederim canım benim
Ağlama ama üzme kendini bebişte hisseder
0 oy
(286 puan)
Bende çekinerek söylüyorum ama eğer bu durum zorluk çıkarıyorsa lovaboda poşet alıp kusun. En azından iç çamaşırını kirlenmez. 
0 oy
(264 puan)
Valla canım o başka birşeyden olabilir hamilelikte idrar kaçırmak için çok çok erken 26 ve 28 haftadan sonra başlıyor benim 29+4 günlük yeni yeni başladı idrar kaçırma bı doktoruna Daniş 
0 oy
(2,385 puan)
Şidetli kusmaya bağlı oluyor malesef bende de aynısı çok normal cnm
0 oy
(287 puan)
Bende hapşurunca kaçırıyorum hamilelikten diye düşünüyorum ama senin gebelik haftan erken doktoruna danış bi

651,149 soru

3,427,835 cevap

4,260,425 yorum

184,041 üye

...