0 oy
825 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
düzenledi
Kizlar bebek icin hediyelik magnet yaptırmayı düşünüyorum fikriniz var mı 

11 Cevap

+2 oy
(300 puan)
Bana çok gereksiz geliyor şahsen ben kimsenin magnetini saklamam (◔‿◔) ilk hamileligim olmasına rağmen böyle hevesliklerim yok modern çağın gerekleri maalesef insanı böyle şeyler yapmaya zorluyor
(567 puan)
Ogrencilikte bir nikaha gittim, arkadasimin arkadasi. Dügün sekeri verecekler iste, Yani umudumuz o yönde. Geldi önümüze sepet, baktim magnetmis. Zaten tanimiyorum nikahi olanlari, seker bekliyorum tas geldi önüme. Ne yapacagim sanki onu. Tanidiklari sakladi mi bilmem. Buzdolabina mi yapistiracaklar?
Bebek icin ise bos masraf bence. Onun yerine ansiklopedi alinir, bebek buyuyene kadar, kocaman dünya haritasi alinir, ufku genislesin zamanla. Yani bu örnekleri sunun icin diyorum o kadar paraniz ciksa bunlari yaoin belki daha cok makbule gecer, benim de ilk gebeligim.
Bence de gereksiz.
(300 puan)
Biri de bana eksi oy vermiş :)) ya anlatmak istedigimin bir örneği bu işte teşekkürler. Geçen yıl kışın nişan yaptım düğün gibi kalabalık oldu ama ne bir organizasyon tuttum ne de böyle şeyler dağıttım guzelcene de eğlendim :)) ne diyecekler aa bı şey dagitnamis çok da umrumda:))) onun yerine girişte çikolata aldılar pasta yediler yeter:)))  ama bı tane tohumlu kalem var ona bayıldım ondan düşünüyordum ama çok pahalı geldi hiç değilse toprağa dikersin bı hayat olur.. Bırakın magneti sabunu aynayı onu bunu.. Faydalı ne yapabilirim onu düşünün ya da hiç yapmayın bı farkınız olur en azından.. ben de yeni evliyim ilk kez anne olucam öyle ivir zivira dökeceğim parayla çocuğuma istediğimi alırım..
(567 puan)
Eksiyi görünce Ben de arti verdim :) ne insanlar var ya. Fikrine ters fikrim olabilir tabiki de. Duymak istedigini söylemedim diye bu kadar mi rahatsiz olunur.
Bu dönemde ac insanlar bu kadar cokken böyle masraf gösteris bence biraz sov Yani.
-Reklam-
+1 oy
(1,161 puan)
ablam kendi çocuklarında yapmıştı ben bekarden saklamıştım evlendm buzdolabima astım ve hatıra olarak da kalıyor nişan magnetim bile var yani guzel duruyor bnde oğluma yaptırmak istiuorm hem o ladar pahali degil zaten ama n 11 sitesi hepsiburada oralara bakabilirsn cnm 
+1 oy
(178 puan)

Biz gereksiz geleneksel magnetler yerine ;tema Vakfına bağış yaptık. Yenidoğan magneti gondericekler onu bekliyorum simdi kargoda.

Bence para bosa gitcegine cocuk adına bagis yapıp dağıtmak daha mantikli 

0 oy
(118 puan)

Ben boyle kendim hazırladım cnm 

image

0 oy
(625 puan)
düzenledi

Ben kendim yapıcam zaten yapıp satıyorum :)bunu düşünüyorum cinsiyete göre renklendiricem 

0 oy
(235 puan)

Burda güzel modeller var canım güvenilir bakabilirsin

imagemodeller 

0 oy
(143 puan)
Bi ara heveslendim sonradan vazgeçtim virüs var zaten kimse gelmiycek ona vericegim parayla eşya alırım dedim. Öylede yaptım minimum 300₺ veriliyo yani. Kendim hediyelik badem şekeri yaptım onu vericem. Bence magnete gerek yok çikolata şeker yaptır geç. 
0 oy
(426 puan)

Ben pleksi magnet yaptırdım 50 tane kadar eşimle kendi akrabalarıma  vericem sadece çoğu insan saklamıyor çünkü  benimki bu şekilde 

image

0 oy
(79 puan)

image

 bende böyle yaptırmışdım tanesi 2tldi   ilk kızımdada yaptırdım  kendi cevreme akrabalarıma dağıtmak için canım
0 oy
(894 puan)
Ben  bebek icin deil de hatıra icin sipariş verdim eşimin annemlerin kardeşlerimin cok beğeniyorum bebegim icin de vermek isterdim hoşuma gidiyor açıkçası 
0 oy
(39 puan)

image

bBen yeğenim için bunu yapmıştım canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
0 oy
7 cevap 423 göst.

650,315 soru

3,424,536 cevap

4,256,722 yorum

183,773 üye

...