0 oy
810 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (125 puan)
düzenledi
Merhaba bayanlar ben 22. Haftamdayim ve 3 gun once vardi ve ayrintili ultrason haftamdayim fakat normalde benim gittigim hastanede ayrintili ultrasona bakilirken bu virus dolayisiyla iptalmis suan icin yapilamiyormus cunku islem uzun surdugu icin risk gormusler virus bulastirma acisindan simdi napicagimi.bilmiyorum ayrintili ultrasonda risk tespit edilmesi durumunda anne karninda tedavi mumkunmudur ve yanilma payi var mi? Sizce napmaliyim baska hastane arastirayim yaptirayimmi ? Sizle bu donemde naptiniz yaptirdiniz mi merak ettim
Gebelik haftası 22

5 Cevap

0 oy
(4,752 puan)
Benim bebeğimin böbreğinde büyüme vardı ayrıntılı ultrasonda takip edilmesi gerekiyor diye yazmışlardı eğer doğuma kadar geçmeseydi doğunca müdahale edilecekti ama geçti çok şükür. Özel kliniklerde yaptırılıyor onlarda yaptırabilirsin. Ben gittiğimde benden başka kimse yoktu. Randevulu çalıştıkları için sakin oluyor. Kesinlikle yaptır bence.
-Reklam-
0 oy
(1,495 puan)
Ayrıntılı ultrasyonda görülen bazı sorunlara bebek doğar doğmaz müdahale edilebiliyor. O yüzden önemli.
0 oy
(787 puan)
Kesinlikle yaptırmanızı öneririm. Benim doktorumun muayenehanesi var orda yaptırdım 22.haftamda bir sıkıntı olmadı çok şükür. İmkanınız varsa özelde yaptırın es geçmeyin. 
(125 puan)
Sagolun yaptirdim bende sukur iyimis Allah herkesi bebegine sag salim kavustursun
0 oy
(50 puan)
Aynı durum bizim hstanede geçerli maalesef ve ben geçen hafta özelde yaptırdım çok şükür bu sorun cikmadi
0 oy
(797 puan)
Ya üzüldüm bnmde ayrıntılı yarın nasipse iptalmi ederler acaba ofya 1aydr bekliyorum

644,192 soru

3,402,371 cevap

4,229,902 yorum

182,179 üye

...