0 oy
257 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (135 puan)
düzenledi
Kızlar kuzenim adet olmadan önce gebelik belirtisi yaşadı. Gögüsleri şişti, kasık batması, ve akırtı varmış. Adet gibi kanaması oldu. Ondan 3-4 gün önce testi negatifti. Adet kanaması çok aşırı kanamalı olmuş gün olarak aynı ama çok kanama olmuş. Gögüslerindeki şişlik bi anda inmiş. Adet öncesi hiç bu kadar hassasuyet yaşamamış Kendimi hamile hissettim eminim diyor. Şuan gögüzleri kücüldü ve çatlamış yani şok oldum görünce. Bildiğirn sünmüş. Şuan sadece kasıklarında sertlik var. Böyle bişey yaşayan var mı uzu oldu hakkınızı helal edin. 

4 Cevap

0 oy
(135 puan)
Yardımcı olabilecek var mı 
-Reklam-
0 oy
(1,247 puan)
Canım öyle hemen göğüsler de şişme sunme olmaz diye biliyorum belki hassas olabilir ama bı Dr gitsin belki düşük olabilir ama aynı gün adet oldu diyosun bilemedim ki ya bı Dr görüşün derim.
0 oy
(2,413 puan)
Gogus hassasiyyeti hrmen olub sonrada inmez.normal adetini gormus iste oncedende test yspmis negatovmis.pozitif olsa geveydi adet oldu kimyasal derdik ama zaten nrgativmis.bu adetindede goguslerj hasaslasmis yani normal.

Benďede bazi adet donrminde hasaslasir diser .bazisinda hic bir belirti olmaz 
0 oy
(585 puan)
Benim evlendikten sonra adet dönemlerim anlattığın şekilde gecti. Hatta bazen ovulasyon zamanında bile kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet kokuya karşı duyarlılık v.s. hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyordum. Ve 1 sene boyunca yaşadım. Ama gebe değildim. Yine de kafasında soru işareti kalmaması icin bi doktora görünebilir. Ama zannetmiyorum.

İlgili sorular

651,069 soru

3,427,451 cevap

4,259,979 yorum

184,017 üye

...