0 oy
367 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (10 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba deyerli anneler ve anne adaylari.gecdn hafta doktora gitdiyime yazmisdim sizlere bebek ters demisti.cok sagolsunlar meslehet veren anneler hareketler filan yaptim ama donmuwmu ya donmemiwmi bilemiyorum ama.bebek kafa gelisi oldugu nasil anlasilir ilk sorum bu.2ci sorumsa,o gunden bebek demek olarki hic hareket etmedi ama karnimin sag kisminda bazen toparlaniyor.hareketde azalma olmasi normalmi?36 hafta 5 gunluk bu arada

3 Cevap

0 oy
(88 puan)
İkinci sorunu bilmiyorum ama ilki için şunu diyebilirim eğer hıçkırdığını kasıklarında hissediyorsan dönmüştür
(10 puan)
Hickirik dediyiniz acaba kucuk kalp atislari gibi bir seymi?karin bolgemde asagida hiss ediyorum her defasindabu hafta tekrar muayeneye gitmeliymisim .eger donmemiwse sezeryan gunu verecekmis doktorum((
(88 puan)
Siz nasıl hıçkırğyorsanız o da öyle hıçkırğyor. Yani 5 saniyede bir falan kalp atışı gibi ama bi süre devam eden bişey. Tek seferlik değil. Normalde nasıl hıçkırıyorsa öyle düşünün.umarın dönmüştür. Siz Allahtan hep en hayırlısı neyse o olmasını isteyin. Umarım istediğiniz sonucu alırsınıs. Bi de stres yapmayın çocuğunuz etkilenir.
(10 puan)
Tamam cok tesekkurlerilk gebeliyim cok bilgisizim o yuzden cokda endise ediyorum
(88 puan)
Benimm de ilk. Herşeye endişeleniyoruz maalesef
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan)
Kuzum baş aşağı dondugunu hareketlerini baya baya aşağıda kasiklarinda hissediyorsun hani kısa kısa kalp atışı gibi oluyor ya hıçkırık orda oluyor ben öyle fark ettim gittiğimde 32. Haftada dönmüş demişti . Şimdi 36+2 olcaz nasipse hareketleri bazen az bazen iyi gün içinde hareket etmeyebilir tam yattığında da edebilir gün içinde iş yaparken hiseetmeyebilirsin gece dikkat et dedi doktorum.  Hareketlerinin azalması normal dedi yeri baya baya daraldı çünkü dedi şimdi doğsa doğar sknti olmaz Allah in izniyle dedi . Korku yaoma kendine doğuma bir saat kala bile dönen bebek varmış . Sağlıklı olun da ikinizfe. Bak mesela şunu da dedi doktorum bazen normal doğum diyoruz dedi ya bebek çok kilolu oluyor doğum olmuyor yada annenin çatısı çok aşırı dar oluyor dedi olmuyor doğum mecbur iki durumda da seseryan oluyor dedi sen sağlıklı olun diye dua et.  
(10 puan)
Evet cok haklisiniz annemde hep aynisini soyler ama ben dogum hayali kurmusdum.bizim oglanda baya ters cikti cok inatci)
(2,039 puan)
Olsun aman sağlıklı olsjn da tosuncuk :)
(10 puan)
Amin inseAllah tum anne adaylari yavrularini saglikli alsinlar kucaklarina☺
(2,039 puan)
Amiiinnn inşallah kuzum :)
0 oy
(4,752 puan)
Doktorunuza sorarsanız bebeğin pozisyonunu söyler. Onun dışında hıçkırıklarını takip ederek kontrol ediyorum ben. Son haftalarda hareketin azalması normal ama benimki aksine daha da hareketlendi anlayamadım 38 olduk akşamüstü bir başlıyor gece 1 e 2 ye kadar durmuyor.
(10 puan)
MasAllah)benim oglanda bir tik yok ama

İlgili sorular

652,067 soru

3,431,478 cevap

4,264,274 yorum

184,297 üye

...