0 oy
3,444 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (3 puan)
Merhaba arkadaşlar. Ben adetime 5 gün kala prediktor erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi net silik  çıktı. Tabi çocuk hevesiyle mutluluktan uçtuk. Ertesi gün dayanamayip ilk idrarla certain gebelik testini yaptım onda negatif çıktı ve yaşadığım yıkık durumu tahmin edebiliyorsunuzdur. Adet gecikmeme daha 3 gün var bekleyip kan mi versem ya da yok mu desem? Bu certain sizce ne kadar güvenilir? Bı bilgisi olan var mı?

 Benzer durum yaşayıp hamile olan var mı ?

8 Cevap

0 oy
(5,249 puan)
Kimse kimseyle aynı olmaz hayal kırıklıkları  yaşamamak  için adetinizin geçmesini bekleyip kan vermelisiniz.. 
(3 puan)
Teşekkür ederim.
(53 puan)
Canm bende bu bebeğimde adtime 2 gün kala yapmıştım kasıklarim batıyor benm ondan anlıyorum 2 tane test almıştım biri erken gebelk testi diğeri normal di önce erken olani yaptım silik cıktı sonra normal olani yaptım oda öyle çıkınca 2 hafta sonra dr gittim kanda da çıkmıştı ins vardır seninde her insan da bir olmuyor ama o testlerde bazn yaniltabiliyor hakkında hayırlısı olsnn:))
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan)
Certain de erken gebelik testi mi ? Bende 5 gün kdr önce Prodiktor yapmıştım aynı şekilde 2.çizgi silikdi ama normal testler negatif çıkıyordu..
0 oy
(178 puan)

Ben de adetime 6 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi kan verdim hemen 2 çıktı beta hcg ertesi gün başka markanın yaptım yine silik çıktı yine kan verdim 5 çıktı bu sefer o kadar değişik oldum ki. Sonra adet günümü bekledim adet günü normal gebelik testi yaptım yine çıktı kan verdim 52 çıktı şükür :)

0 oy
(233 puan)
Canım zaten adetin geçmeden çıkmaz kiii tahlillerde sen sıkıntı etme bekle bakalım biraz geçsin kan öyle verirsin 
0 oy
(4,752 puan)
Erken gebelikte pozitif çıkmıştı kan tahlilinde gebelik çıkmadı. Ondan sonra bir daha güvenip idrar testi yaptırmadım.
0 oy
(3,565 puan)
adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi hemen acile gidip kan verdim 64 çıkmıştı kan verebilirsin gününü beklemen gerek yok varsa çıkıyor 
0 oy
(1 puan)
Merhaba Sareee acaba sonuç ne oldu şu an bende aynı durumdayım da. Dün erken gebelik testleri yaptın silik cizgi vardı bugün yaptım çizgi falan yok
0 oy
(20 puan)
Bende size benzer bir durum yaşıyorum. Adetim 4 gün varken test yaptım silik çıktı erkesi gün yine yaptım yine silik çıktı bugün adetim 1 gün var yine meraktan bir yaptım silik çıktı ama çok daha silik çıktı. Ama ilk iki testi idrara sıkışık ve sabah idrari ile yaptım son testi ise gün içinde yaptım etkisi var mıdır bilmiyorum. 

647,953 soru

3,415,701 cevap

4,246,150 yorum

183,143 üye

...