0 oy
399 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (1 puan)
yeniden kategorilendirildi

Yardımcınolurmusunuz bana belimde ağrı da var :( napacağım anlamadım.  Tekrar adetmi oluyorum :///

image

Kapatılma nedeni: Konu dışı

1 cevap

0 oy
(5,249 puan)
Soruyorsun söylüyoruz  ama farklı hesaplardan açıp yine soruyorsun  cevaplarimizi  tınlamıyorsun afedersin  de.. madem öyle  doktora git..  
Aynen katılıyorum ebru
(5,249 puan)
Bu arkadaş 3 aydır böyle ezberledim  artık..  inşallah kucağı  boş kalmasın  ama çok stresli  ve sabirsiz  cevaplarada  aldırış  etmiyor illa biri diyecek ki hamilesin  ama o iş öyle olmuyor.. Ben testte  bile çift çizgi görene hamilesin demem  çünki dış gebelik geçirdim  bunun ne demek olduğunu  biliyorum... kan vermeleri gerekiyor  sağlıklı  gebelik ise zaten artış  oluyor..
Orası öle cnm bende idrarda ogrenmedim kanda öğrendim rabbim kimsenin kucağını boş koymasin ama böyle sorularda resimlerde pis yani eğer böyleyse doktora gitsin biz doktor değiliz sonucda
(5,249 puan)
Arkadaş  2 aydır adet gecikmesi zaten yaşıyor tarlusal ile adet oluyor prolaktin yuksekligi  de var.. Ben prolaktin yüksekliğinden  ameliyat oldum. İlaçla  tedavisi varsa olsun keşke.  Ama öyle hemen olucak bişey değil bu.. yani en azından bir ayda olacak iş değil.
(171 puan)
..............
Sen daha ii bilirsin yasamissin cnm sonucta
Yaranmi var gocundun sana ne dien oldu
(5,249 puan)
Arkadaşın  birden çok hesabı var diyorumyaa cvp veriyoruz basla hesaplardan açıp  yazıyor bn ezberledim artık..  Ama cevaplara itimat etmiyor  ayıp ediyor.
Valla bilmiyorum cnm sonrada böyle kişiler araya giriyo bize tavır atıyor anlam veremiyorum vlla
(5,249 puan)
Aynı kişi zaten kimse araya girmiyor  :))))
(1 puan)
Burda kimse boşuna soru sormuyor hani kırıcı cevaplar verdıgnız ıcın itimat etmiyo arkadaslarda neyse iyigünler hanimlar.. İnsallah rabbım banada nasıp eder bebiş basınızı sisirmez kimse.. Burda sırf ınsanlar bıraz yardım amaclı soruyo edıyo baska amacları yok yani
İi günler Allah kimsenin kucağını boş koymasin
(5,249 puan)
Sana doğru düzgün cvp veriyoruz  beğenmiyorsun  40 kere sorulmaz  bir soru başka  hesaplardan bacım.  Keşke nasip etsin sanada.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 288 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
27 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Serapse (304 puan) sordu
0 oy
1 cevap 58 göst.

656,042 soru

3,446,670 cevap

4,281,793 yorum

185,336 üye

...