0 oy
388 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (630 puan)
Arkadaşlar 34+2 günlük gebeyim ara ara şiddetlenen ama sürekli devam eden alt karın ağrısı sebebiyle gitmiştim hastaneye idrarda protoin ve lökosit ikiside 1+ çıktı serum takıldı alttan muayene oldum nst de biraz sancı çıktı  ama bna Bi açıklama yapılmadı sadece idrarda protoin çıkmış dediler bu kadar ya daha önce başına gelen arkadaşlar varmı ne yapmam lazım başka doktora da gitmelimiyim tansiyonum 13/8 çıktı 
Gebelik haftası 34+2

4 Cevap

+1 oy
(276 puan)
Vajinal mantar ya da akıntın var mı? 
(630 puan)
Akıntım olduğunu söyledim zaten cnm onn için Bi krem verdi sadece
(276 puan)
Nasıl doktor olmus bunlar ya. Bilinen en önemli kuraldır akıntı varsa vajina tampon yapılır örnek öyle alınır. Sonra idrarda lökosit çıktı derler çıkar tabi. Nasıl bir doktorun var bilemiyorum ama bunu söylemeyen birine asla güvenme.
(630 puan)
Bi dahakine başka Bi doktora görüneyim o zaman zaten tekrar tahlil vermem lazım o zaman sorayım da ona göre doğrusu neyse öyle olsun boşu boşuna ne, strese soksunlar insanı ya
(276 puan)
Doğrusu bu. Söylemezlerse dahi böyle yapın insan hayatı bu bu bilgiyi vermeden tahlil alamazlar. Vajinal temizliğe dikkat edin tanponlayın ve önden idrar kutusuna örnek bırakın.
(630 puan)
Tamam cnm dediğin gbi yapacağım verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(50 puan)
Benim.idrarda protein çıkması sonucu 36 haftalık doğum yaptım :( 
(630 puan)
36 haftayı görsem bna da yeter cnm inşallah bnde o haftalara kadar beklerim şuan bebeğim 2300 kilosu
(50 puan)
İnsAllh tuzlu yeme hiç tansiyon yukselmesin.
(630 puan)
Tuzlu normaldede fazla yemem zaten inşallah yükselmez cnm
+1 oy
(564 puan)
Preeklemsi, halk arasinda gebelik zehirlenmesi deniyor. Yüksek.tansiyona eslik eden idrarda protein bulunmasi. Tamisyonunuzu takip esin, bebek kayiplarina kadar giden sonuclari bu durumun. Tuz tüketmeyin. 
(630 puan)
Sağol cnm tüketmiyorum çok şükür tuzlu ilk defa çıktı tansiyonum da Bn bile şaşırdım genelde düşerdi hep
+1 oy
(152 puan)
Enfeksiyon nedeni ile idararında lökosit yani protein çıkmıştır.  Fazla değilse korkulacak bişey yok canm. Düzenli olarak tahlil ver. Artıp artmadığından emin ol. 

Benim sadece idrar değil kanımda bile C REAKTİF PROTEİN (crp) değerim 211 di. On gün hastane yatıp antibiyotik tedavisi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Bu raddeye kadar kimse gelmez inşallah. 
(630 puan)
İnşallah cnm bnm crp senin kadar yüksek değil 45 Di
(152 puan)
Crp çok çabuk artan bir şey. Benim 3 günde 10 katı kadar artmıştı. Ateşim 39 derece falandı. Titreme ve kasılma nöbetleri geçirmeye başladım. Bel ağrısından duramıyordum. Hastanede yatmak durumunda kaldım. Sürekli tahlil verip izlenilmesi iyi olur. Artınca gerçekten dayanılmaz oluyor. Ayrıca erken doğum riski teşkil ediyor. Allahım şifa versin.
(630 puan)
Amin cnm inşallah o raddeye gelmem acaba sağlık ocağında yaptırsam da olur mu ki tahlilleri devamlı
(152 puan)
Olur sanrım bakarlar yani.
(630 puan)
Sağol cnm Allah razı olsun

644,136 soru

3,402,125 cevap

4,229,544 yorum

182,160 üye

...