0 oy
456 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
düzenledi
Hanimlar mhrs sisteminde  devlet hastanesinde butun doktorlar dolu randevu alamiyrm. Sehir merkezine uzak oturyrz. Sabah erken gitme durumu zor . gittigimizde de merkezde kac saat beklemek zorunda kalicaz. Yani benim icin asiri yorucu olucak randevu alacak kimsemiz yok. Doktora soyledim randevu bulamiyrm diye . Sistemle alakali seyler ben bilemem haftalik kontrollerini aksatma  randevu almaya bak dedi . 36 +3 haftalik hamileyim. Boyle durumlarda siz ne yapiorsnz. Randevusuz hastane kabul ediyr mu. Acilden giris yapip agrim var diyip yalan soylemek istemiyrm. Diger turlu nasil sira bulucam bilmiyrm.

4 Cevap

0 oy
(1,257 puan)
Sağlık ocağına gidin sevk kağıdı veriyorlar canım benim de öyle bulamamıştım ama gitmem gerekiyordu Sağlık ocağına gittim baktılar filan kontrol zamanı olduğu için sevk ettiler hemen gittim direk baktı doktor
(0 puan)
Acilden mi baktılar normal randevulu doktormu baktı. Ve hangi şehşrdesiniz ben İstanbuldayım her yer farklı olabilir mi?
(51 puan)
Son haftalardayim her hafta nstye giriyrm her hafta icin saglik ocagina sevk yazdiramam herhalde. Bunu sadece bir kere yapabilirz sanirim.
(0 puan)
Aynen onuda her hafta yapmazlar sanırım.
(1,257 puan)
Acilden değil aile hekimliğine gittim orda sevk kağıdı verdiler direk hastane ye gittim kadın doğum bölümüne giriş yaptırdım kağıdı görünce kons atmış oluyor zaten direk bakiyor
-Reklam-
0 oy
(5,600 puan)
Cnm mhrs den randevu arayip  bulamayinca randevu acilinca haber et diye mesaj geliyor teline alarm kurmak gibi birsey dene istersen. Ben bulamayinca ole ypardi m
(0 puan)
Hiç öyle birşey demediler malesef bilgilendirmediler  randevu alamazsam dedim alıp geliceksin dedi doktor.
(51 puan)
Malesef canm bildirimler acik hastanede doktor randevusu denk getirmek cok zor 15 gun sonraya denk gelior. Arada iptal eden olmayinca dediginz olmuyr. Gecen iptal eden olmus oyle randevu bulabildim. Bu hafta allh kerim artik.
(0 puan)
Kesinlikle öyle oluyor.
(5,600 puan)
Allah yardimcin olsn cnm ins bulursunuz
(0 puan)
Sağol canım inş.
0 oy
(763 puan)
Özele neden gitmiyorsun ?
(763 puan)
Mehtap yazdıklarının  söylediklerinin hiç biri biriyle uyumlu değil  cok tuhafsın .
Biri gelsede şu yazdıklarını okusa resmen bana göre sekilleniyorsun  ne desem ona gore cevap veriyorsun  bune perhiz bune lahana turşusu.
Seninle daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum.
Zengin değiliz lafı param yok lafını basta sen yaptın şimdide paraya ihtiyacim yok calismamada  falan filan boktan muhabbet  ne dediğin belli değil.
By
(51 puan)
Zenginlik ucu acik bir kelime nereye cekersen sana gore zengin degilim bi baskasina gore zenginimdir . Lahana tursusu bak gene agzini bozuyrsun.ben hic boyle kelimeler kullanmadim sen bir tuhafsin kendini bozuyrsun. Tabiki senin soylediklerine gore cvp vericem seninle konusyrm sonucta dilan.
(0 puan)
Kızlar üç günlük dünya lütven birbirinizi kırmayın gerçekten gerek yok böyle şeylere. Biriniz den biriniz yazmasın konu böyle uzayıp gitmez bir sürü bildirim geldi bana okuduklarım karşısında üzüldüm gerçekten ikinizde hamile kadınlarını gergin olmayın lütven.
(763 puan)
Haklisin bu kadar kendimi yorup  cevap verdiğim  konuya bak ne dediği belli değil daha önemli sorulara cevap vermek daha mantıklı.
Sans bu arada gerçekten uyumlu birisin saol iyi günler sana canım
(0 puan)
İyi günler kızlar.
0 oy
(1,643 puan)
182 yi aradınız mı? Birde ordan deneyin şansınızı 
(0 puan)
Doluluk olayı fazla canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
3 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
11 cevap 441 göst.
–1 oy
1 cevap 107 göst.
2 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mnsftmtny (49 puan) sordu

649,660 soru

3,422,146 cevap

4,253,928 yorum

183,610 üye

...