0 oy
580 göst.
Doğum kategorisinde (25 puan)
Yarın sabah spinal sezeryan doğumum var. Kan tahlili verirken bile bayılmıştım 2 gün önce sizce o an çok kötü olur muyum? Çok heyecanlı ve stresliyim. Sakinleştirici bebek çıkmadan veremiyorlarmış. Midem bulanır başım döner mi acaba sizin nasıl geçti? 
Gebelik haftası 38+2

6 Cevap

0 oy
(1,544 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Aslında heyecan yapmazsanız gayet rahat geçer. Benim çok rahat geçti hiç kendimi kasmadım. Ağrı sızıdan korkuyorsanız biraz oluyor yani bele iğne yapılırken hafif bir sızlama oluyor. Uyuşturulduktan sonra zaten acı hissetmiyorsunuz ama sarsılmaları hissediyorsunuz. Mideye baskı yaptıklarında aşırı midem bulanmıştı benim öğürmüştüm kusucam demiştim hemen bez koymuşlardı yanıma ama kusmadım. Uyuşukluk geçince ağrılar hissediliyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil bence. Hem anne olmuşuz dayanırız azıcık acıya değil mi:) Bir de bebek ilk karından çıktığında sesini duymak aldığı ilk nefese şahit olmak ve yüzünüzün yanına yaslanan o pamuksu nemli cildini hissetmek paha biçilemez... 

(84 puan)
Allahim sen isteyen herkese nasip et
(1,544 puan)
Amiiin inşallah inşallah
-Reklam-
0 oy
(320 puan)
Panik yapma canim.Ne kadar sakin olursan o kadar kolay geçer.Agri falan hissetmiyorsun.Sadece dokunmalari hissediyorsun.Bebegi çıkardıkları an zaten istemeden sakinleseceksin.
0 oy
(779 puan)
Sen ne kadar sakin olursan o kadar kolay geçer canım hiçbir şey hissetmiyorsun sadece dokunduklarını hissediyorsun zaten bebek doğduğu an rahatlıyorsun :) 
0 oy
(779 puan)

Sen ne kadar sakin olursan o kadar kolay geçer canım hiçbir şey hissetmiyorsun sadece dokunduklarını hissediyorsun zaten bebek doğduğu an rahatlıyorsun :) 

0 oy
(115 puan)
Korkma canım bende çok korkuyordum Ameliyathane de genel yapın korkuyorum ayık kalmak istemiyorum dedim ama ikna ettiler. Anestezi doktoru sürekli başında seninle konuşup rahatlatıyor olanları anlatıyor merak etme. Anestezi iğnesini hiç hissetmiyorsun zaten.. Bacaklarına Bi sıcaklık karıncalanma geliyor. Bacaklarına karnına bikini bölgene bolca tentürdüyot döküp sürüyorlar hissediyorsun hatta uyuş adım hala diye düşünürken ameliyat başlıyor herşeyi hissettiğin için ben uyumadım daha başlamayın diyecektim ki beni kesmişler bile ama acıyı hissetmedim bile başladıktan sonra zaten hemen bebeği çıkardılar çok kısa sürdü öyle acı felan yok heyecanlanacak birşeyde olmuyo merak etme herşey bebek çıkana kadar sonra heyecanlanacak bişey kalmıyo zaten. Bebek çıkınca da 10 15 dkya seni dikip çıkarıyorlar çok kısa ve güzel geçiyor. 
0 oy
(552 puan)
Benimde cumartesi olacak insaaalllaaah aşırı heyecan da bende var hep düşünüyorum o an panik yapar mıyım diye 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 302 göst.
0 oy
8 cevap 737 göst.
0 oy
5 cevap 913 göst.

646,572 soru

3,410,881 cevap

4,240,269 yorum

182,759 üye

...