0 oy
252 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (454 puan)
Merhabalar 5 haftalıkken kan testinde hamile oldugumu öğrendim. 6+3 te hastaneye gittim karindan ultrasonla kese goruldu normalmi dedim hersey normal dedi dr. Ama eve geldigimde kesenin icinde bebegimi goremedim. Gereksizmi efhamlaniyorum drum gormusmudur diye vesvese oldum. Ayrica kalp atisinida duyamadi bir hafta sonra gelmemi soyledi.
Gebelik haftası 7

7 Cevap

0 oy
(23 puan)
7 haftada duymaması norm canım ben 9 haftalıkken gitmiş duymuştum boşuna sorun yapma birdaha gitmeyi bekle :) 
(454 puan)
İnşaallah ya iste normal oldugunu bilsemde o sesi duymadan rahat edemiyecegim sanirim
-Reklam-
0 oy

Al bendende o kadar 5+5 im bende 5 gun önce öğrendim ama 8 haftalıkken gdiicem net şekilde duymak için görmek için .zaman geçermi dersen eğer köye gdiicem gelince yani bakilcam doktora :)

(454 puan)
İnşaallah cnm rabbim saglikla o sesi duymayida nasip eder inşaallah ,:)
Ben iki kere duydum bi kızım bi oğlum var bakalim bunu duyabilecekmiyiz 1 kürtaj iki düşüğüm oldu Aliskinim yani düşsede şükürler olsun yavrularım var :)
0 oy
(115 puan)
Benim 11+5 ben hala duymadım da ben eşimle birlikte gidip dinlemek istedim inşallah Perşembe günü duyacağız, bir de ben sadece bir kere gittim bundan önce de sağlık ocağında test yaptırarak öğrenmiştim hamile oldugumu, ama aslında ilk gebeliğimde düşük yapmıştım ve düşük yapmadan önce 5 haftalıkken dinlemiştim.

Makinede fln arıza vardır bence yinede sıkmayın canınızı kanama yoksa sorun yoktur :)
(454 puan)
Bikac yerde arastirdimda 10.haftaya kadar normal deniyor nasil bekleyebildiniz merak ediorum suan :)
simdilik bir soeun yok cok sukur
(115 puan)
Son bir gün :)) Aslında oturduğum yerdeki hava şartlarından dolayı gitmeye üşendim :))
0 oy
(53 puan)
Canım bende kalp atışını 7+3 de duymuştum :) doktorumda 9 yada 10 haftada kalp atışını duyduğum hastalarım vardı dedi sagsaglim duyarsın inşallah :)
(454 puan)
Aslinda benim bu ikinci cocugum ilkindede 5 haftalik gitmistim 10 gun sonra gel demislerdi ozaman duyulmustu cok sukur ama bu ikincide hemen duyulmadi bakalim sabir gerekio,:)
(53 puan)
Bazen değişiklik gösteriyor sanırım. O kalp atışını duyana kadar insan ister istemez geriliyor seni gayet iyi anlıyorum :)
0 oy
(454 puan)
Kizlar yarin tekrar kalp atisina bakmaya gidicez dua bekliorum
0 oy
(620 puan)
Cok normal gebelilginix normal seyrinde gidiyor bebegi suan goremezsiniz once kese olusur sonra kalp atisini duyarsiniz sonra bebegi gorursunuz kaan kaaatepe var videolarini izleyin iciniz rahatlar doktor bey cok cyi anlatiyor 
(454 puan)
Canim merhaba bugun doktora gittim kese var bebek var lakin kalbini goremedim atisida duyamadim dedi p.tesi gene gel olmassa atmassa slklntl dedi. 10 haftaya kadar normal oldugunu soluolar ama dedim hayir dedi normalde 6.co haftada duyulmasi lazimdi dedi neolacak bilmiorum gene bekliorum 7,+3 p.tesi 7+6oluyor inşaallah
(620 puan)
Baska doktirada gorun canim tek doktorla kalma duaciniz ins saglikki gebeliktir degilsede uzme kendini    allh hayirlisini versinnnn diyr dua et hep haber ver tskipteyim ben
(454 puan)
Allahim.razi olsun inşaallah simdilik p.tesini bekliorum inşaallah rabbim razi olsun cok sagolasn
0 oy
(454 puan)

Kizlar 8,+1 e geldim suanda hala bebegi tam net goremiolar ve kalp atisini hala.duyamadilar bir hafta dha beklicekler. İki kez ultrasona girdim.digeride detayli ultrasondu kese var kesinin ivinde folk kesedi var ama bebek yok dha dogrusu goxukmuo gozukmesi gerek diolar canlanmasini bekliolar dua brkliorum:(

İlgili bir soru bulunamadı

651,213 soru

3,428,076 cevap

4,260,636 yorum

184,063 üye

...